2017. április 6., csütörtök

Járási hivatal

Információk BFKH Kerületi ( Járási ) Hivatalairól (elérhetőségek és illetékességi területek) I. A közbeszerzésben a hatékonyság növelése, a szaktudás gyarapítása és a felelős szemlélet kiterjesztése kiemelt feladat, amely a szakma mellett az országot és a magyar gazdaságot is erősíti – jelentette ki a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az Egerben csütörtökön kezdődött, kétnapos Országos Közbeszerzési Találkozó résztvevőit. A Pécsváradi Járási Hivatal azokon a településeken, melyek nem járási székhelyek, valamint nem járási kirendeltségek, települési ügysegédek útján biztosítja, hogy az állampolgároknak lehetőségük legyen államigazgatási ügyek kezdeményezésére. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. A Szécsényi Járási Hivatal illetékességi területe: Szécsény, Endrefalva, Hollókő, Ludányhalászi, Magyargéc, Nagylóc, Nógrádmegyer, Nógrádsipek.


Járási hivatal

Ennek megfelelően elkészült a földhasználati információval kibővített tulajdoni lap másolat szolgáltatás, vagyis mind a TAKARNET, mind pedig a Földhivatal Online rendszerben végzett tulajdoni lap másolat lekérdezés, valamint a járási hivatalban igényelt tulajdoni lap másolat kérés esetén megjelenik, hogy van-e. Jászapáti Járási Hivatal Osztályai. Nagykőrösi Járási Hivatal , Nagykoros, Hungary.


A nagykőrösi járáshoz tartozó. A magyar elnevezés nagyon bugyuta, mert a gyámhivatal nem a járási hivatal gyámügyeit intézi, hanem a járásét. A javasolt angol kifejezés pontosan jelöli a hierarchiát és a funkciót és szerintem jobb mint a magyar.


Járási hivatal

A Váci Járási Hivatal új szervezeti felépítéséről, elérhetőségeiről, ügyfélfogadási rendjéről az alábbiakban, az osztályokra vonatkozó részletes információkról pedig a megfelelő menüpontban tájékozódhat. A járási beosztás meglehetősen változékony volt, nem volt a közigazgatási beosztás stabil, kiszámítható eleme. Gyulai Járási Hivatal szervezeti egysége.


Keszthelyi Járási Hivatal. Kormányrendelet mellékleteiben meghatározott. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Járási hivatal

Hatósági és Gyámügyi Osztály. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. A járások és a járási székhelyek hivatalai a megyei kormányhivatalok szervezeti egységeként működnek: a megyék határaihoz igazodva biztosítják az államigazgatási szolgáltatásokhoz való gyors és könnyű hozzáférést az állampolgárok számára.


A hétvégén csapadékos, hűvös, kissé szeles időt okozó mediterrán ciklon után ma hétfőn változóan napos – felhős, immáron száraz időnk lesz. Kecskeméti Járási Hivatal Földmérési és Földügyi Osztály, Kecskeméti Járási Hivatal Ingatlan-nyilvántartási Osztály adatai, címe, telefonszáma, nyitvatartása. Barcsi Járási Hivatal Járási F. Hajdúböszörményi Járási Hivatal elérhetőségei. Derecskei Járási Hivatal elérhetőségei.


Debreceni Járási Hivatal elérhetőségei. Berettyóújfalui Járási Hivatal elérhetőségei. Balmazújvárosi Járási Hivatal elérhetőségei. Pétervásárai Járási Hivatal elérhetőségei.


Hevesi Járási Hivatal elérhetőségei. Pest megyében a Dabasi Járási Hivatal illetékességi területe településre terjed ki. A megye lakosságának -a él ebben a járásban.


A hatáskörök és ügymenetek letisztulása mellett a Kalocsai Járási Hivatal azzal is segíteni kívánja a rugalmasabb és kulturáltabb ügyintézést, hogy február 1-től a hét valamennyi munkanapján ügyfélfogadást tart. A járási hivatal a feladatait az illetékességébe tartozó települések tekintetében kirendeltségek és települési ügysegédek útján is elláthatja. A Járási Hivatal törzshivatalának székhelyén, Kalocsa, Városház u. Ajkai Járási Hivatal Földhivatali Osztály illetékességi területe: Adorjánháza Ajka Apácatorna Borszörcsök Csehbánya Csögle Dabrony Devecser Doba Egeralja Farkasgyepű Halimba Iszkáz Kamond Karakószörcsök Kerta Kisberzseny Kiscsősz Kislőd Kispirit Kisszőlős Kolontár Magyarpolány Nagyalásony Nagypirit Noszlop Nyirád.


Kazincbarcika, Fő tér 39. Fehér Csilla – járási.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések