2017. április 26., szerda

Gls csomagfeladás árak

Az egyes európai országokhoz tartozó szigetekre történő csomagfeladás előtt egyeztessen a GLS ügyfélszolgálatával. A csomag maximális súlya nem haladhatja meg belföldön a kg-ot, az Európai Unióba feladott küldemények esetén pedig az kg-ot. Magyarország területén.


Gyors és egyszerű házhozszállítás. A csomagszállítási árakat az egyedi elképzelések és igények határozzák meg. Rendszeres csomagfeladás esetén a GLS testreszabott ajánlatcsomagot küld a csomagszállításra és az értéknövelő szolgáltatásokra. A szállítási díjakat különböző feltételek alapján határozzák meg.


Nagyobb mennyiségű, rendszeres csomagfeladás esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik elkészítik az egyedi, cégre szabott árajánlatot. A csomagfelvevő helyek jól megközelíthető helyen vannak, parkolóval és általában hosszú nyitva tartással várják az ügyfeleket. Sőt, üzleti ügyfélként van lehetőséged az automatáinknál egy rekeszbe történő tömeges csomagfeladásra is, akár másik automatába, akár házhoz küldesz. A GLS pán-európai csomag- és expressz szállítást és logisztikai megoldásokat kínál.


A GLS csomagok biztonságban és megbízhatóan célbaérnek. GLS futár rendelés, gls csomagküldés ár. Honlapunkon MEGRENDELHETI A GLS FUTÁRSZOLGÁLATOT. RKALKULÁTORUNKAT, hogy pontosan tudja, mennyibe kerül a GLS csomagküldés ára belföldre és külföldre. Gyorsan, perceken belül elindíthatod a csomagfeladás folyamatát, úgyhogy ha minket választasz, magad hagyhatod a hosszadalmas várakozásokat.


Legyen szó közúti vagy légúti csomagszállításról, mi mindent megteszünk azért, hogy a csomagod oda érkezzen, ahova érkeznie kell. Kedvező árak – csak a csomag mérete számít! Rugalmas átvételi lehetőség, országos lefedettség.


Gls csomagfeladás árak

Mielőtt továbblép, kérjük ellenőrizze a megadott adatok helyességét! Legfőképpen a megadott E-MAIL címeket és telefonszámokat! A Posta a csomagok kézbesítését munkanapokon 08. Az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén, a címiraton feltüntetett címzetti telefonszámon a Posta – az értesítő hátrahagyását megelőzően – megkísérli egyeztetni a másodszori kézbesítés időpontját.


Az Egyesült Királyságban partnerükké válik a Parcel Force és a GLS -t erősítik Anglia területén is. A GLS folyamatosan terjeszkedett különböző országokban az évek során, így mára már országban van jelen. Néhány lépésben, pár perc alatt intézheti csomagja feladását sorban állás nélkül, mindezt kényelmesen, otthonról. Szolgáltatásunkkal pénzt és értékes időt spórolhat, melyet így kedvenc időtöltésére fordíthat.


KG is one of the leading provider of parcel services in Europe with a unique, high-capacity transport network with more than 5DPD depots in more than countries. A cookie fájlok a Te gépeden kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Háznál történő feladás esetén a munkanapokon 15. MPL a következő munkanapon 08.


A 15:óra után beérkezett megrendelések felvétele egy munkanappal később történik. Nemzetközileg elismert, megbízható szállítmányozó cégekkel állunk kapcsolatban, akik nagymértékű kedvezményeket biztosítanak számunkra. Kalkulálj árat online kalkulátorunkkal azonnal!


Gls csomagfeladás árak

A lista árat az automatán kell kifizetni az itt megjelenő árak e szerint alakulnak, azonban az ár eltérhet, ha a kód létrehozása és a feladás között több nap telik el és az automata ára közben módosul! A feladás helye nem befolyásolja az árat. Csatlakozzon te is elégedett partnereinkhez és próbáld ki szolgáltatásainkat, melyek a teljes külföldi és belföldi csomagfeladás , ingyenes csomag átvétel lehetőségeket lefedik. A fent felsorolt árak a FOXPOST csomagautomatákon feladott és FOXPOST csomagautomatákba küldött csomagokra érvényesek. Nézd meg lépésről-lépésre, hogy milyen egyszerű!


Sikertelen kézbesítés esetén az értesítőben szereplő postán átvehető a csomag munkanapon belül. Csomagküldés pár kattintással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések