2017. április 28., péntek

Letiltott facebook feloldása

Letiltott facebook feloldása

A tiltás feloldása után marad még egy apró feladat,ismerősnek kell jelölni a korábban letiltott személyt. Aki bennünket tiltott le az mindaddig így marad amíg az illető nem jut el a tiltás feloldásig. Neki is ismerősnek kell jelölni azt akit korábban letiltott. A „Beállítások” bal oldali oszlopában kattints a Tiltás pontra.


A Felhasználók tiltása területen látod az általad letiltott embereket. Ha felfüggesztem a facebook profilomat, majd utána visszatérek, akkor eltűnik annak a tiltása, aki engem letiltott ? Letiltott felhasználói fiók visszaszerzése? Ha nem látod a letiltásról értesítő üzenetet, amikor bejelentkezni próbálsz, akkor valószínűleg másféle bejelentkezési probléma áll fenn. D de én már tiltottam le valakit, és ugyanúgy feloldottam, mint a tiltásnál.


Engem is letiltott egy ismerősöm(pontosan a tesóm) mert ő tilosban volt fent. Néha kipróbáltam hogy új profilt csinálok és megkeresem, akkor már megtaláltam. Az e-mail cím, amely a letiltott vagy felfüggesztett EA-fiókodhoz tartozik. Ha mobiljátékkal játszol, lehet, hogy nem az e-mail-címed van a játékhoz társítva.


Letiltott facebook feloldása

Fontos, hogy olyan e-mail-címről írj nekünk, amely egy EA-fiókhoz kapcsolódik, hogy több információt kaphass a mobiljátékbeli fiókoddal kapcsolatos lépésekről. After you block someone on Messenger, you can unblock them if you want them to be able to send messages to you again. Skip trial month free. Unsubscribe from Nescwickmagus? Patreon támogatás: patreon.


Egy gazdagon illusztrált, minden részletre kiterjedő tutorial a nagy titokról. Hogyan szerezzük meg valaki user id-ját? Ez a későbbiekben fontos lesz.


Az ID szóból már kitalálható, hogy minden fb felhasználónak van egy egyedi sorszáma. A letiltott személyek továbbra is megjelennek majd a keresési találatokban, a képfolyamokban és a közös táblákon. Egyesével távolíthatod el az ilyen pineket.


Kattintson a bal oldali navigációs panelen a Személyek és megosztás lehetőségre. A Névjegyek panelen kattintson a Letiltva elemre. Click Blocking in the left column. Ugyanitt a fiók visszakérésére és felülvizsgálatra is lehetőséget adnak. A fiók felfüggesztése nem jelent végleges törlést, később a profil visszaállítható.


Letiltott facebook feloldása

Bár az adatlap letiltásra kerül, a tartalom nem törlődik végleg. A végtelen lehetőségek között ugyanakkor tucatnyi rés tárul fel, ahol a kíváncsi vagy rosszindulatú felhasználók adatokat lophatnak el másoktól, még akkor is, ha azt hisszük, jól. Egy pár ismerősömnél beállítottam azt, hogy ne látszódjon többet, amit írnak az üzifalra.


Hogy lehet azt visszaállítani? A tiltási hullám hétfőn kezdődött, de még szerda reggel is érkeztek hírek kidobott fiókokról. Több olvasónk is arról érdeklődött szerda reggel, megjavult-e már.


Kerlek szepen segits nekem. Szeretnek uj fiokot csinalni, ha levenne rolam a tiltast a facebook. Szepen kerlek segitsetek! A poén akkor van, amikor átesünk a hintaló túloldalára, és olyan oldalak is tiltásokra kerülnek, ami nem árt, vagy akár árthat is, de senki nem veszi komolyan.


Törökországban a legnépszerűbb letiltott oldal a. Az indok, hogy államellenes videók is láthatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések