2017. április 21., péntek

Kos oroszlán

Szexualitásukban megvan mindaz a tűz és lobogás, amit két tűzjegytől várhat az ember. Mindketten szenvedélyesek, és nagyon szeretik a testi vonzalom megnyilvánulásait: a partner megérintését, simogatását, kezének megfogását. Két rendkívül erős egyéniség találkozása.


Sok szempontból rokonszenvesek vagytok egymásnak. Számos dologban azonban homlokegyenest ellenkező nézetet vallotok, és gyakran az is előfordul, hogy ki nem állhatjátok a másikat. Ideje új perspektívából szemlélni a dolgokat, különös tekintettel az emberi kapcsolataidra és a kommunikációdra. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


A zodiákusban a Kos szemközti jegye a Mérleg. A Kos sarkalatos tűz, azaz két aktív princípium találkozik benne. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Kos oroszlán

Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Gyakorlatias eszméket követ, nincsenek a valóságtól elrugaszkodott becsvágyai, ám amit kitűzött magának, azt valóra is váltja. S mivel a Kos is szereti a társaságot, összeférhetnek.


Csakhogy a Kos meggondolatlan, vakmerő, aki mindig mindent sürgősen akar, így lelkes dinamizmusa meggátolja, hogy elfogadja a türelmes és körültekintő Bak pesszimizmusát, aki minden nagyravágyása ellenére fukar még szerelmével szemben is. A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni. Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Kos oroszlán

Oroszlán - Kos páros viszonya a gyerekekkel. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Fontos, hogy a mindennapi rohanásban is találj valami olyasmit, amiben örömöt lelsz, és amit élvezettel csinálsz. Ez erőt és lendületet adhat ahhoz, hogy a nehezebb feladatokat is le tudd küzdeni. Neked mi a horoszkópod? Amit adhatnak egymásnak a kölcsönös tisztelet, kölcsönös elismerés.


Energikus, szabadságszerető mind a kettő, de a harmonikus kapcsolat ellenére lehetnek köztük nehézségek. A kérdés, tudják-e eléggé ajnározni egymást. A Rákkal lehet szerencsé de sok könnycsepp is hullhat ebben a kapcsolatban. Párod nem igazán tüzes szerető, de te képes vagy a legjobbat kihozni belőle. Nagy szolgálatot tehet a szülő gyermekének, ha korán megérteti vele, hogy a világon mások is vannak, és nem mindig ő az első.


Kos oroszlán

Hisz az aszcendens maga a Kossal analóg. A Kos szimbolikája a fizikai világba, az életbe való betörés, az első megnyilvánulás, az elindulás, a bátorság, a tett. Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a horoszkóp csillagjegynek. Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy? Pontos táblázat, hogy mikor kezdődik és mikor végződik a csillagjegy horoszkópja.


Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Kos különösen intenzíven él majd át mindent. Egészség: A szív, a vérkeringés, a hát, a gerincoszlop, az 5–9. Vigyáznia kell a stresszel idén is, mert a túl sok feszültség állandósuló magas vérnyomást okozhat önnél.


Próbáljon most kicsit gyanakvóbb, kicsit kétkedőbb lenni, mert a most kínálkozó lehetőségek bár csábítóak, de két-három héten belül semmivé foszlanak. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A Kos csillagképet azért tekintik az Állatöv első csillagképének, mert kétezer-ötszáz éve még ide esett a tavaszpont.


A legősibb csillagképek közé tartozik, mert a régi pásztornépek számára a juh volt az egyik legfontosabb állat: tejét itták és sajtot készítettek belőle, gyapjából ruházkodtak. Ha a teljességet keresi társában, próbálkozzon a Halakkal és Bikával, ha kihívásokat keres, legjobb a Kos és a Bak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések