2017. április 6., csütörtök

Hogyan mondjam el hogy szeretlek

Tanulom Magam 195views. Akkor valószínűleg Ön is gondolkodott már azon, hogy kimondja a bűvös mondatot, esetleg már ki is mondta. Sokan bizonytalanok azonban, hogy mikor jön el ennek az ideje és hogyan kellene bevallani a másiknak szerelmüket. Nézem az arcodat, miközben alszol. Fontos vagy nekem, mintha testvéremként szeretnélek - mégis fájdalmat fogok okozni neked perceken belül, bármennyire nem akarom.


Hogyan mondjam el hogy szeretlek

Van egy fiú, az évfolyamtársam. Volt egy föl messze ég, Elnyelte már a messzeség, Ismerős volt nagyon, De lehet, hogy csak gondolom. Vinnélek, jól tudo De nem tudo nem is vállalo Indulnék, indulnék, Ha egy utat, csak egyet tudhatnék. Szeretem, már több mint egy éve. Egyetlen szó, ami mégis olyan horderővel bír, hogy sokszor pont annál a személynél érezzük lehetetlennek kimondani, akinek a leginkább akarjuk.


Inkább szenvedünk és rágjuk magunkat, de képtelenek vagyunk az érzésből szavakat formálni. Ha egy generációnyi szülő ezt elsajátítja, akkor a következő már sajátjaként tudja továbbadni. A szeretet kifejezésének módja a párkapcsolatban.


A távozás nem azt jelenti, hogy abbahagytuk. Egy önálló oldalt indítottunk, amit itt értek el. Az egyik legkiszolgáltatottabb helyzet szülőként, amikor a gyermeked elutasít, kiabál vele ellök magától, fejedhez vágja, hogy nem szeretlek. Viszont nem tudja, ezt hogyan is közölhetné választottjával.


Egy munka és még valami rásegít a dolgokra. Hogy is mondjam el , hogy szeretlek ? Világgá kürtöljem, trombitáljam rózsa-énekekkel? Rajzoljak nagy szíveket talán a homokba? Firkáljak házak kopott falán, hogy ne fújja el a szél? Orgona fonja be májusfád ágát, csúcsát szekérkerék?


Hogyan mondjam el hogy szeretlek

Módosítsa a profilját, és azt mondja, hogy kapcsolatban állt az összetörtével, és várja meg, hogy észre vegye, vagy az egyik többi barátainak észrevenni és kérdezni tőle. Jól játszani, és csak várni, hogy hogyan , és ha, ő reagál. Ez egy biztos módja annak, hogy tud és gyorsan, ha tetszik neke vagy sem! Hogyan mondjam el, hogy szeretlek ? Hozzászólások (0) Tudom, hogy a kérdés furcsának hangzik. Az emberek többsége nem szereti kimondani, használni a szeretlek szót.


Elmondjam neki vagy ne? Aterzem az oromodet, mert most enis elegge orulok. Tulajdonkeppen sikerult ugy osszefoglalni a gondolataimat es becosmagolni, ahogy az megfelelo. DE most, bar lehet ez is kicsit rohejes, megneztem a Táncos a Sötétbent, és hat kicsit megvilagosodtam. Lelki problémák - Szakértő válaszol - Kedves szakértő!


De szeretném elmondani a szüleimnek, hogy van fiúm, mert nem akarok titkolóz. Már a megjelenés előtt felkeltette a figyelmem, mert egyébként is érdekesnek tartom az olyan könyveket, amik egy ember jellemén vagy akár a párkapcsolatán segítenek fejlődni. Hogy mondjam el neke mennyire szeretlek ? Megüzenjem-e a víg dalos madárral, Elköszönő estén szellő fuvalmával? Vagy az eső cseppje őszi délutánon Az mondja meg néke Hogy te érted élek, s te lész a halálom.


Ki vigye meg a hírt, mennyire kívánlak? El kéne dalolni az egész. Mint a francia, szeretlek , mindenki tudja. Próbáljuk kitalálni, tényleg, elviszlek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések