2017. április 17., hétfő

Horgász nyaraló eladó

Horgász nyaraló eladó

Oldalunk kizárólag nyaraló és üdülő hirdetéseket listáz, ingyenes e-mail értesítő szolgáltatással. Vízparti nyaraló kereső, szállás vízparton. Tisztelt látogatók, kérem, az adott szállásadót keressék közvetlenül érdeklődés, ajánlatkérés céljából.


Eladó nyaralót keresel Balatonon? A ház palatetős, beton téglából épült, alapterülete kb. A szoba franciaággyal szekrénnyel kis kályhával felszerelt.


HUF Őrbottyánban hektáros telek, halastóval eladó 45. Csendes , nagyon szép helyen található , ha az ember egy kis nyugalomra, esetleg horgászatra vágyik , akkor ez. Az összes szobájával Balatonra néző, személyes közvetlen vízparti nyaraló , nagy családoknak, nagy baráti körrel rendelkezőknek, vállalatoknak, cégeknek legjobb.


Havonta több millióan választják az ingatlan. Adjon fel ingyenes apróhirdetést, avagy keressen Ön is weboldalunk eladó horgásztelek kategóriájában! Horgásztelek apróhirdetés ingyen. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron.


Balatonfenyves kedvelt, csendes utcájában kétszintes újszerű nyaraló eladó. Az ingatlan műszaki és esztétikai állapota kifogástalan, akár egész évben is alkalmas a használatra. Az emeletes épület,szintenként tágas amerikai konyhás nappalival,. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Faddon a Vólent-öbölben vízparti nyaraló saját mólóval, elektromos horgász csónakkal kiadó. Ez az eladó , felújított nyaraló , sok boldog napot, élményt és emléket fog jelenteni a Balatonnál, szülőknek a gyerekeikkel, nagyszülőknek az unokáikkal. A termálfürdőjéről híres, Borsod megyei Bogácson településén, egy nm-s külterületi nyaraló eladó. Több száz friss, ellenőrzött eladó Nyaraló , üdülő hirdetés: Nyaraló , üdü. Kiadó Gyomaendrődön, Bónom-zug holtágon közvetlen vizparti, vadonatúj építésű és berendezésű nyaraló.


A kertben parkolási és grillezési lehetőség. Az épület nm alapterületű, tetőtérbeépítéssel. Tó parti nyaraló Dunavarsányban eladó ! Petőfi horgász -tónál egy tégla építésű közvetlen vízparti ház eladó ! Pazar panorámában szeretne gyönyörködni? Főleg borászattal foglalkozók figyelmébe ajánlom ezt a Ság-hegyi gyöngyszemet, de hétvégi kikapcsolódásra vágyóknak is kiváló lehetőség, amennyiben a pihenés mellett egy kis szőlő gondozás is belefér. Szajolban vízparti nyaraló eladó , amelyet horgászok figyelmébe ajánlanám!


Horgász nyaraló eladó

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon és nézzük meg együtt! Ez az ingatlan a Felező csomag megbízási portfólióhoz tartozik. Parkolás, utcán, ház előtt vagy az udvaron. VÍZPARTI NYARALÓ SZAJOLON(Tisza holtág)Bp-től 100km-re.


A telkek 900nm-esek ,az egyiken nm-es kis téglaház. Ráckevén eladó Szula részen, Duna-partnál egy m2-es nyaraló 308mtelekkel. Ideális horgászoknak, nyugalomra vágyóknak. A Duna 1méterre van a háztól.


Vezetékes víz, áram és csatorna található az ingatlanon. Szigetelt fa ház teljes berendezéssel. A meleg vizet bojler állítja elő, fűtése elektromosan megoldható. Ha megpihenne egy csendes helyen, horgászna egy kiváló vizen, és szeretné meglesni a mezőn sétáló őzeket, kergetőző nyulakat, akkor ez a nyaraló Önnek való.


Gyakran járok a Balaton partján, ahol néha, a közvetlen vízparti eladó ingatlanok tulajdonosainak jóvoltából, magam is szemlélője, élvezője vagyok a közvetlen vízpart kínálta lehetőségeknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések