2017. április 7., péntek

Kedvel de nem szerelmes

Tény, hogy egy kapcsolat elején nehéz megítélni, hogy a pasid csak gerjed rá újdonság vagy neki, “kicsit lángra kapott”, vagy tényleg, őszintén odavan, netán már szerelmes is. A következő jelek segítenek eldönteni. Szóval: a pasi kedvel, de nem szerelmes , ha az alábbiakat csinálja.


Kedvel de nem szerelmes

Kedvel , csak nem szerelmes – kevés dolog van, amit ennél jobban utálunk hallani, pláne szembesülni vele. A jelek sokszor egyértelműek, csak egyszerűbb nem észrevenni őket. Pedig, ha egy kapcsolatban te többet érzel, a párod viszont nem mutat akkora érdeklődést iránta nem érdemes a változásra várnod.


A szerelmes férfi sokszor nem egyértelműen jelzi hogy szerelmes. Mi nők, úgy gondoljuk, ha nem halljuk elégszer, azt a szót hogy “szeretlek”, akkor meg vagyunk győződve róla, hogy társunk nem is szeret minket. Amikor nem lehetsz azzal, akibe szerelmes vagy, együtt tudnál lenni más valakivel, aki csak kedvel téged? Sajnos nem mindig tudom uralni az érzéseimet. Nemrég kimutattam neki, hogy érzelmileg nem vagyok stabil, valószínűleg már nem néz fel rám.


Van-e értelme találkozni? A férfiak szeretik megcsillogtatni humoros oldalukat, de hirtelen szégyenlősnek mutatkoznak, ha álmaik hölgye megjelenik a színen. Ha ezen felül észrevesszük, milyen különös tisztelettel bánik velünk, az világos jele annak, hogy igencsak kedvel minket. Szeret, de nem szerelmes.


Jól megvagyunk, szeretjük egymást, de : megkérdeztem, hogy szerelmes -e belém, mire kijelentette, hogy nem. Igaz, jó, ha egy pár ki-kimondja, de valójában a tettek, a gesztusok sokkal árulkodóbbak. Képgalériánkban összefoglaltuk, honnan lehet tudni, hogy szerelmes a férfi, még ha nem is mondja. Kevés dolog fájdalmasabb annál, mint amikor fény derül rá, hogy a kedves már nem annyira, vagy talán egyáltalán nem is szerelmes. Ilyenkor a szív egy pillanatra szinte lebénul, és az ember szinte elképzelni sem tudja, hogy fog-e még valaha egyáltalán dobogni, vagy sem.


A férfi nem szívesen csinál olyasmit, amit a közvélemény nem tekint férfias dolognak. Ha egy fiú átlépi a hagyományos férfi-női munkamegosztás határát, s leveszi válladról terheid egy részét, az arra vall, hogy számára te vagy a kiválasztott, nem pedig egy a sok közül. Helyet szorít a szekrényében a holmidnak?


Vegyél fel érzéki, de egyszerű fazonú kockás vagy apró pöttyös ruhát! Készíts különleges, de nem túl kiadós vacsorát, és légy rendkívül ápolt! Hallgass rá figyelmesen, és ha lehet, ne kritizáld! Mérleg Ha a férfi Mérleg-jegyű: A szex számára ínyenc fogás, nem pedig egy gyorséttermi menü. De vajon miért és hogyan alakul ki bennünk ez az érzés?


Valószínűleg alapból hiányzott vagy idővel kihűlt a beteljesült szerelem egyik alappillére. Ha nem tudod mi fán terem egy tartós és boldog kapcsolat – de nem bánná ha a tiéd épp ilyen lenne! Ha szeretnél népszerű lenni annál a valakinél akire Te vágysz! Hasonló cipőben jártam. Folyamatosan azt mondta az illető, hogy kedvel, de nem szerelmes belém, mert nem bízik már senkiben.


Nagyon ritkán találkoztunk és az időpontot is mindig ő határozta meg, de rendszerint le is mondta, mert közbejött valami. Nézd tudom mit érzel , ez nem segít , de ma együtt borozhatunk még ha nem is egymás melett, nyári este jól esik az ilyen és pont ilyen nyomi hangulatom mint neke csak más miatt, viszont nem kéne dicsérnem ujra pasit de hát nem huzott egy percig sem tovább az ilyen is ritka , bánatodtban biztasson ez , mi volt valódi ok már. Mert nem keres, nem érdeklődik és te úgy gondolod nem érdekled őt. Hát pontosan ez történik most velem.


Kedvel de nem szerelmes

Azt mondják a szerelem nem bonyolult csak mi emberek vagyunk azok, szerintem ez nem igaz, a szerelem igenis bonyolult, ha egyszer beleestél nem menekülsz. A legszebb szerelmes idézetek, amelyeket nyugodtan elküldhetsz fiúknak is. Az érzelmes sorok és a szeretet épp olyan fontos mindkét nem számára!


De a helyzet úgy fest, hogy a forma nem szerelmes beléd. Legyél a barátja, ha ez jó neke de a romantikus hajlamaid kiéléséhez keress valaki mást. Ha egy férfi kedvel tége de akármilyen okból kifolyólag időre van szüksége,azt azonnal tudatni fogja veled.


Semmiképp nem fogja hagyni, hogy kombinálni kezdj, mert biztos akar. Az elején gyakran voltunk együtt, de mivel nem lettem szerelmes ezért az együttlétek száma egyre inkább csökkent. Az eltérő igények miatt sok vitánk volt. Valahol belül azt reméltem az elején, idővel szerelmes leszek,mivel ő nagyon szeret,figyelmes,sok törődést kapok tőle.


De ezek nem hozták meg sajnos az érzéseimet. Ha szerelmi bánatodat vagy örömödet szívesen megosztanád valakivel, esetleg tanácsra lenne szüksége írd meg üzenőfalunkra. Ha a szeretettel, szerelemmel kapcsolatban bármilyen gondolatod táma oszd meg velünk és az oldal olvasóival. Ha már együtt vagy kedveseddel, de kíváncsi vagy rá, vajon tényleg szerelmes -e belé ne várj tőle olyasmit, amit a nők tesznek, ha szerelmesek! A pasik nem mindig mutatják ki érzelmeiket, beszélni pedig még kevésbé szeretnek róla.


Nem működünk egyformán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések