2017. április 11., kedd

Nagybörzsöny szállás

Nagybörzsöny szállás

Foglaljon és Spóroljon egyszerre! Nagybörzsöny szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Mariann vagyok, köszönjük, hogy a Szallas. Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a Lefoglalom gombra, csak perc az egész. A Royal Club Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, a történelmi emlékeket őrző Visegrád központjától 4méter távolságra található a 11-es főút 42-4km szelvényénél.


Nagybörzsöny szállás

Mert gyönyörű és csendes környezetben fekszik. Barátokkal, családdal, kollégákkal. Szállodák, vendégházak, apartmanok, wellnesscsomagok garantáltan a legolcsóbban!


Accommodation was spotlessly clean and very comfy- Food was excellent and fantastic value for money. We Will definitely return! Vendéglátónk Móni nagyon odafigyelt hogy mindenünk meglegyen , ilyen a nagybetűs VENDÉGSZERETET. A szállás nagyon hangulatos és patyolat tiszta!


Nagybörzsöny szállás

Régóta megfogalmazódott a gondolat már bennem, hogy bizony szeretnék a birtokomban tudni, egy igazi fagerendás parasztházat, ahova bármikor elbújhatok, a világ elöl. Hát jurtában laktunk, és bizony féltem, mert rossz idő volt,több éjszakán keresztül,esett az eső,vihar volt. De reggelre csodálatos napra ébredtünk,templom harangszóra, kakas kukorékolására,napfényre, és nagyon meleg nap volt októberhez képest, élmény ez is, lejártuk a lábunkat a sok kirándulással, erdőjárással, csodás volt. Játszótér, ingyenes wifi és ingyenes magánparkoló is rendelkezésre áll. A szobák síkképernyős műholdas TV-vel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, zuhanyzóval, hajszárítóval és szekrénnyel rendelkeznek.


Kereszt-völgy felől érkező patakon, majd utunk felénél elérjük Kisirtást, ahol több kulcsos házban is szállásra találhatunk. A családi apartmanok min. Nagyméretű, tornácos parasztház jellegét csak a külső kinézete tükrözi. Belül teljes fiatalosításon esett át, melynek eredménye, hogy igényes exkluzív berendezésével, minden igényt kielégítő szálláshely.


Börzsönyi szállodák és panziók rangsora, listája - vélmények, szálláshely értékelések, szállás kritikák. A térkép csak ellenőrzött nagybörzsönyi GPS-pontokat (koordináta) tartalmaz. A Börzsöny információs kapuja, hírek, programok, börzsönyi turisztikai információk. A vendégház szász stílusú, kemencés, felújított parasztház, a falu szélén csendes környezetben található a Nagy-Hideg-hegy felé vezető turista út mentén.


A falu – a Börzsöny sok más településével szemben – a török hódoltság idején sem néptelenedett el, a bányászat azonban megszűnt. Magyarország szállásai egy helyen. Keresse meg oldalunkon a számára legmegfelelőbb hotelt, panziót. Wellnes, szállás , szállások.


A karácsonyi sürgés-forgás után szeretettel várjuk a Börzsöny szívébe! AquaPalotával gazdagodott a Gyulai Várfürdő, így egész évben kiszolgálhatja a családokat, a fiatalokat és azokat, akik elsősorban nem a gyógyvíz miatt látogatnak el a fürdőbe. Szeretettel várjuk a falu szélén, otthonos környezetben található Tornácos vendégházunkba.


Szállást foglalnál, vagy éttermet keresel? A környék sokféle kikapcsolódási lehetőséget kínál az ide látogatóknak. A község fõterét az annak csapásával megegyezõ irányú Völgy utcán kell elhagyni, amely párhuzamosan halad a patakkal. A tájházzal szemben, meredek lépcső végén, hatalmas hársfa koronája alatt áll a kelet-nyugati tájolású Bányásztemplom.


Ideális szállás közel a Balaton hoz és a kehida kustányi gyógyfürdőhöz. Az épületen jól tükröződik a modern és rusztikus megoldások harmóniája, ahol a vendégek egy második otthonra lelnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések