2017. április 26., szerda

Üveg gravírozás

Cégünk közel modern, számítógéppel vezérelt gravírozó- és hímzőgéppel rendelkezik. Szinte minden anyagot képesek vagyunk megmunkálni, legyen az fém, nemesfém, üveg , fa, bőr, műbőr, parafa, műanyag, plexi, kerámia vagy papír. Kiváló egyedi ajándék nőknek és férfiaknak karácsonyra, születésnapra, névnapra élethű gravírozással. A fénykép gravírozáshoz közeli, jó minőségű fényképre van szükségünk, hogy a fotó gravírozás élethű, megfelelő minőségű legyen. Bízza profi szakembereinkre!


Üveg gravírozás

Gravírozható ajándékok webáruháza. Tekintse meg lehetőségeit honlapunkon! Fa talp vágott sarkú üvegekhez.


Lézergravírozás, lézeres gravírozás , ajándéktárgyak és dekorációk készítése. A lézergravírozással a hagyományos (mechanikus) gravírozással szemben szinte bármilyen anyagba gravírozhatunk szöveget, logót, ábrát vagy fényképet. Első alkalommal az interneten kerestem rá a lézer gravírozásra, így találtam meg Önöket. Nálunk az üveg gravírozás hozott anyagokkal, akár nagy mennyiségben is történhet.


Legyen szó grafikáról, szövegről, vagy akár fotóról, a lézergravírozott terület az üvegen sérülésmentesen megmarad. Amennyiben kérdése van a szolgáltatásainkkal, vagy a lézergravírozással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk megoldani problémáját. Egyedi üveg gravírozás.


Ha unod a sablonos ajándékokat vagy csak egyszerűen nincs ötlete egy személyre szabott meglepetés mindig jó választás! Hozott pohár gravírozás. Az üveg lézeres jelölésénél az üveg felülete fehéres színűre változik, így kirajzolva a grafikát.


A hő hatására megváltozik az üveg anyagszerkezete a grafika területén. Akár a domború, hengeres felületeket is tudunk tökéletes minőségben gravírozni. Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében, de nem tárolnak személyes információkat, adatokat.


A gravírozás sajátossága, hogy a minta örökre megmara nem kopik le, és ha kézzel készül, bármilyen alakú üveg felületére, bármilyen minta kérhető. Budapesti Go print üzleteinkben lézergravírozással speciális műanyag, fa és üvegtárgyak feliratozását vállaljuk. Sürgős nyomdai és grafikai munkák elkészítését vállaljuk rövid határidőn belül. Nálunk rendelhet diplomakötést, vászonképet vagy bélyegzőt is. A mára már fő tevékenységünkké vált gravírozás , az évek során folyamatosan fejlődött, megközelítőleg tizenöt éve vásároltuk meg első gravírozógépünket.


Két főbb kategórián belül válogathat: lézer- és mechanikus gravírozás. Kérjük, ha kérdése van hívjon minket és igyekszünk segítségére lenni. Azoknak ajánljuk ezt az oldalt, akik ajándékot szeretnének készíttetni, vagy egyedi terméket akarnak vásárolni.


Fedezd fel annanusikrmli gravírozás nevű tábláját a Pinteresten. Amennyiben logóztatni szeretne valamely üveg , ólomkristály terméket, erre is van lehetőség, homokfújással jelenítjük meg a kívánt ábrát. A gravírozás , homokfújás az üveg felületén matt fehér nyomot hagy, igy válik láthatóvá a kívánt felírat, ábra. Ha egyszerre kapunk üvegplakettet, amit gravíroznunk kell, akkor egyszer számoljuk. Ha ugyanezt a rendelést két adagban kapjuk, akkor viszont mindkét alkalommal egyszer-egyszer.


Üveg gravírozás

Maga a technológia kifejezetten érdekes. Két lézersugárból álló nyaláb hozza létre a térben elhelyezkedő pontokat az üveg belsejében úgy, hogy a kép…ó bocsánat elragadtattam magam. Fém, fa, műanyag, üveg gravírozását vállaljuk rövi akár megvárható határidővel. Személyre szólóvá tesszük gravírozással az ajándékozandó tollat, poharat, italos üveget, kulcstartót, elkészítjük névtábláját, cégtábláját.


Nyűgözze le ügyfeleit gravírozott cégtáblával! A felirat és a logó lézer gravírozással készült. A számítógéppel vezérelt mechanikus gravírozás egyfajta forgácsolási eljárás, ahol a megjeleníteni kívánt szöveg vagy grafika úgy alakul ki, hogy a kiválasztott tárgyba egy forgó marótű mélyen befefúr, miközben a vektoros irányításnak megfelelően a fej dimenzióban mozog.


Üveg gravírozás

Ilyenkor jól jöhet egy gravírozás ! Vagy szeretnénk köszönetet mondani valakinek, vagy bocsánatot kérni, mert azt akarjuk, hogy amikor az a valaki kézbe veszi ajándékunkat, emlékezzen ránk, vagy arra a felejthetetlen eseményre! Kristálypohár, kristályváza, ólomkristály, nászajándék, kristály pohár, gravírozás ,swarovski, gravírozott termékek online és budapesti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések