2017. június 2., péntek

Augusztusi horoszkóp 2019

Augusztusi horoszkóp 2019

A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre. Augusztus folyamán a Nyilas csillagjegy szülötteinek minden energiájukkal a munkahelyi feladataikra kell koncentrálniuk. A hónap során érzett fáradtság miatt egy kisebb hibát fog elkövetni.


Az információk áramoltatása tesz boldoggá. Mint általában, ezzel a tevékenységgel is túlzásokba eshetsz. Szellemileg kimerülsz, de fizikailag kicsattanó formában érzed magad.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Augusztusi horoszkóp 2019

A munka hamar kifáraszt bennünket. A koncentrációs képességünk is gyengébb, és ezért nehezen tudunk összpontosítani a munkánkra. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes többi videó NEM S. Ha a kedvesével egy holdfényes pikniket terveznek, akkor még azelőtt érdemes sort keríteni rá, hogy véget érne a nyár.


Augusztusi szerelmi horoszkóp : Váratlan fordulatok a nyár utolsó hónapjában. Akár a szerelem, akár a pénzügyek, akár egészségi állapotod foglalkoztat mostanság, biztos lehetsz abban, hogy a csillagokban minden meg van írva. Ha tisztában vagy azzal, hogy életedben milyen irányban fejtenek ki erőt a csillagok, akkor találhatod meg igazi énedet. Ebben lesz segítségedre az augusztusi csillagüzenet.


Az augusztus már nem csak a meteorológusok szerint, a csillagok alapján is perzselőnek ígérkezik. A csillagok állása szerint a nyár utolsó hónapja több csillagjegy szülöttjének is nagy meglepetéseket ígér, igaz, nem mindegy, hogy hogyan. Lehet, hogy ebben a hónapban találod meg a nagy Ő-t?


Vagy már megtalálta de nem tudo hogy lehetne a kapcsolatotok még tökéletesebb? Akkor nézd meg, mit segíthetnek a csillagok! Olvasd el havi szerelmi horoszkópodat!


A következő oldalon a havi egészség horoszkóp vár! Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik.


KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Nagyon izgalmas év előtt állnak a Bikák, ugyanis több meglepő, váratlan, de pozitív fordulatban is lesz részük.


A nyár végső tombolásával együtt az ön szívében is dúl a szerelem. Ráadásul ez az érzés szokatlan kreativitással társul önben, amit, ha nem él ki, akár dühként, vagy kirobbanó ösztönös erőként is megélhet. Frabato szerelmi horoszkópjából megtudhatjátok, hogy mit tartogat számotokra a nyár utolsó hónapja a szerelem terén. Kos (III. 21.–IV.


20.) A szerelem házában tolongó bolygók egyértelmű jelzéssel bírnak: ha egyedül volna, nem maradhat ez így tovább! Akkor sem, ha a páros magány állapotában él. Ez a jegy mindennel rendelkezik, ami boldoggá tehet téged.


Nem szabad azonban elhallgatni, hogy egy ilyen kapcsolatban harc és szenvedés is lesz. Az alkotás, a művészet az életed része még akkor is, ha eddig ezt nem nagyon használtad ki az életed során. Rengeteg kreatív ötlet van a fejedben és itt az ideje, hogy ezek közül valamelyikkel kezdj is valamit. Nagy augusztusi horoszkóp – Különleges hónapnak ígérkezik, de csak néhány csillagjegy örülhet!


Vajon mit hoz számodra az augusztus anyagiak terén?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések