2017. június 8., csütörtök

Bak éves horoszkóp 2019

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. A Bak csillagjegy szülöttei, akinek uralkodó bolygója a Szaturnusz, általában kimondottan realisztikusak, és materialista világszemlélettel rendelkeznek. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel.


Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. A munkahelyeden sikereket könyvelhetsz el, akár előléptetésre is van esély. Számodra fontos az elismerés és a megbecsülés, bár nem vágysz mindenáron vezető szerepre. Nagy változások jönnek, semmi sem lesz úgy, mint régen.


Bak éves horoszkóp 2019

Sorsfordító események teszik próbára az erődet és kitartásodat. A tettek embere vagy, nem hátrálsz meg a nehézségek előtt. A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja.


Ez lesz az, ami felnyitja a szemed és rájössz, hogy a mostani munkahelyed már nem ad annyit számodra, mint azelőtt. A nyári időszak anyagilag káprázatos lesz. Márciusban bekebelezhet a zöld szemű szörny.


Bak éves horoszkóp 2019

A tél elég megosztó évszak, valaki vagy utálja, vagy odavan érte. Hogy ki hogyan érez ezzel a hűvös, alvó évszakkal kapcsolatban, az sok faktortól függ a személyiségét illetően. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Bak (december - január 20) A hét első napjaiban bizonyos fokú, kideríthetetlen eredetű nyugtalanságot tapasztalhat magában.


Ez az állapot aztán szép fokozatosan, ahogy jött, úgy meg is szűnik. A hét második felétől rendszerez, listákat ír, időben szeretne felkészülni a közelgő ünnepekre. A szerelmi horoszkóp szerint az év első felében érdemes ismerkedned. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét.


Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned. Császár Gyöngyi Bettina tarotmester oldalon további elérhetőség. Akár a lottón is nyerhet, de inkább vegyen részt minél több pályázaton. Használja ki ezt az esélyt!


Megjelent a Fanny magazin Horoszkóp különszáma! Hogy alakul a párkapcsolata, a karrierje, milyen lehetőségek bontakoznak ki ön előtt az új esztendőben? Sokszor felsőbbrendűség érzete keríti őket hatalmukba, máskor pedig, úgy érezhetik, mintha valóban két személyiségük lenne.


Iker szülöttnek a beilleszkedés, de persze mindezt meghatározza az őket körülvevő társaság, a család és általában a. A legjobb lenne, ha váltanál egy éves bérletet egy fittnessstúdióba, vagy szereznél otthonra egy edzőgépet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések