2017. június 28., szerda

Csi miami helyszínelők 9 évad 3 rész

Csi miami helyszínelők 9 évad 3 rész

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Nézz sorozatokat online, ingyen! Fear the walking dead 1. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Online sorozatok ingyen, szinkronosan.


A floridaiak feje Horatio H. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Please try again later. Az ügy kivizsgálásához úgy tűnik, a gyilkosságiak néhány nyomozójára is szükség lesz. Az egész csapat egy ügyön dolgozik: egy ötéves kislányt holtan találnak az étterem játszóterének mosdójában. A nyomok arra utalnak, hogy a gyilkos ki akarta csempészni a kislányt.


Az egészben pedig az volt a legfelháborítóbb,hogy akik a viccelõdést csinálták,még megvoltak sértõdve azon,hogy törvényt. Gil Grissom a Las Vegas-i elit helyszínelő csapat vezetője. A helyszínelős sorozatok atyja. Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz.


Csi miami helyszínelők 9 évad 3 rész

A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Caine, egykori gyilkossági. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól.


A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak. Horatio a roncsnál olyan vegyületek maradványaira bukkan, amilyet kokain készítéséhez használnak, ezért arra gyanakszik, hogy az áldozat gyilkosát a kábítószerüzletben kell keresni. CSI : Cyber helyszínelők A második évad részeivel szerdánként az AXN műsorán!


The Keeper, Scoob - David Kross. Csak kattints a film megtekintéséhez! Nincs szükség regisztrációra és teljesen ingyenes. Las Vegas a bűn városa… A Lav Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának sok dolga van és előfordulnak elég bizarr esetek is.


Országos kulturális programmagazin - est. A munka hősei részek ingyen, online letöltés nélkül. Miami helyszínelők Csi Miami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések