2017. június 14., szerda

Eladó házak részletre tulajdonostól somogy megye

Eladó házak részletre tulajdonostól somogy megye

Havonta több millióan választják az ingatlan. Somogy megyei ház hirdetés az ingatlan. Nagyatádon a Gyár utcában, m2-es, - a képeken látható műszaki állapotú, akár azonnal is birtokba vehető - családi ház eladó. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával.


Egy telken ház,nagy kert. Részben felújítva,tehermentes,saját tulajdonú. Bükkszék,Salvus Gyógyfürdő km,Eger-Salgótarján-Ózd km. Közjegyzői okirattal,minimum a fel. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Törekedtünk csak természetes anyagokat beépíteni, a hagyományos formavilágot ötvözve a mai igényekkel. Hirdesse meg INGATLANÁT videóval is ! A kínálat az ország egész területét lefedi és hasznos értesítő funkciók segítik a keresést. Tegyen egy próbát Ön is! Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! A nyaraló szinteltolásos, az alsó, felújítást igénylő szint.


Online és Multimédia hirdetések. Részletre eladó házat vagy lakást, esetleg lakható épületet keresünk kizárólag Szolnokon. Amit kínálni tudunk: -minimum 100. Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését!


Ingatlanközvetítői tevékenység. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint. Mekkora önerő, mekkora havi törlesztő.


Családi ház apróhirdetés ingyen. Kedvező árban lévő és fizetési feltételek mellett ( részletre is) megvásárolható ingatlanok értékesítése. Látogasson el honlapunkra, naponta frissített kedvező árban lévő és részletre is megvásárolható ingatlanok közül válogathat.


Miskolctapolcán eladó a Görömbölyi utcán, felújítandó m2-es családi ház, tulajdonostól. Csendes környezet, a kert az erdõvel határos. Budapesti eladó lakás hirdetés az otthonterkep.


TULAJDONOSTÓL ELADÓ „MOLY TÁRSASHÁZ” EZÜSTPART APARTMANOK III. Az EZÜSTPART APARTMANOK III. MOLY Társasháza, Siófok nyugati részén, Széplak határában, közvetlenül a vízparton helyezkedik el. Eladó családi házak - ingatlan apró az aprohirdetes.


Az épület a Balaton parttól kb. Eladó ingatlanok: lakások, családi házak közvetlenül a tulajdonostól. Száraz tüzifa - Szenczi Wood. Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei. Megye II Úgy kell a három pont, mint tanyára a villany, csak nehogy petróleumlámpa legyen belőle A megyei II.


Eladó házak részletre tulajdonostól somogy megye

Kaposváron a Tüskevári részen (Károly Róbert utca) 1nm-es, szoba nappalis családi ház, egyenes telekkel, garázzsal, tulajdonostól cserélhető- eladó. Két fürdő található az ingatlanban. Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések