2017. június 22., csütörtök

Eladó lakás budapest 25 millió alatt

Eladó lakás budapest 25 millió alatt

E busz ami dugóban is a BUSZ sáv miatt kb perc alatt a. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Továbbá olyan keresési feltételeket is beállíthat, mint például: eladó új ingatlanok millió forint és millió forint között. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. Ezen felül kereshet eladó új építésű ingatlanokra azok négyzetméter áraira is, azaz pl: eladó új társasházi lakások 300.


Havonta több millióan választják az ingatlan. A téglalakásról db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: m².


További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Pest megyei lakás hirdetés az ingatlan. A szobák külön nyílóak és laminált padlóval burkoltak. Pár éve a teljes felújítás megtörtént, amiben a víz és.


Eladó lakás budapest 25 millió alatt

Flórián térnél lévő akadálymentes, PANELPROGRAMOS Faluház társasházban eladó egy 8. Az, hogy mindegyik településen találtunk millió forint alatt eladó házakat. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Békásmegyer, Kiscelli utca, Buda. Az eladó lakás Újpest, Káposztásmegyer illetve eladó lakás , ingatlan 4. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest.


SZOBÁS LAKÁS A PALOTANEGYEDBEN 30MFT ALATT ! A Rákos patak mellett zöldmezős beruházással elegáns, élhető otthonokat terveztünk, fiataloknak, időseknek valamint akiknek. Pillangó utcai metrómegálló szomszédságában eladó egy m2-es felújított garzon. Praktikusan berendezett, világos kis lakás millió Ft-ért. Ft-os áron eladó ez a minigarzon.


Itt ugyan nem fogunk tudni házibulikat rendezni, de nagyon otthonossá alakítható lakáska. A találkozóra pontosan érkezett , részletes ismertetést adott, kedves volt és segítőkész. A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt millió forintos összeghatárú ingatlanoknál sem kell illetéket fizetni.


Ha egy millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. Végrehajtás alatt álló ingatlanok. Az egyedi dizájnnal rendelkező, nagyon tágas, ,m2-es lakószoba jelenlegi berendezésével kellemes, modern életérzést biztosít lakója számára.


A m-es belmagasság és az eredeti megjelenésű, de jó állapotú háromszárnyas ablak fokozza a térérzetet. Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt. Eladó 109m2-es lakás Lőportárdűlőn. Tégla építésű, felújíto.


Közlekedése kiváló: Több busz, villamosjárat is rövid percek alatt elérhető. Iskola, több bölcsőde - óvoda - magánóvoda szintén pillanatok alatt elérhető. Az ingatlanról készült egy rövid videó amit nagyon szívesen átküldök igény esetén! Miskolctapolcán eladó egy építés alatt álló luxus családi ház, az Adriányi János utcában. Könnyedén megközelíthető, aszfaltozott csendes zsákutcában található.


Eladó lakás budapest 25 millió alatt

A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű lakás között tudsz keresgélni. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat. Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések