2017. június 2., péntek

Plasztikkártya nyomtatás szeged

Plasztikkártya nyomtatás szeged

Plasztik kártya , mágnes kártya, chip kártya gyártás, kártya nyomtatás nyomdai ofszet eljárással vagy digitális nyomtatással, plasztik kártyák megszemélyesítése, intelligens plasztik kártya programozása, adatfeltöltése. Egy nagyszerű plasztikkártya elengedhetetlen kiegészítése a saját arculattal nyomtatott plasztikkártya tartó. Amennyiben nem csak a tartósság, de a környezettudatosság is fontos Önnek, válassza újrahasznosított kártyáinkat. Plasztikkártya megrendeléseihez már 1darabos mennyiségtől igényelhet hűségkártya rendszert! Kapcsolódo nyomdai termékek.


Egyedileg logózva készítjük már kis tételtől! Még nincs kész grafika a plasztikkártya kapcsán? Cégünk 1-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Nevünkben a GURU szó, összefoglalja filozófiánkat: mesterei vagyunk a szakmának, s a ránk bízott feladatokat a legjobb tudásunk szerint végezzük el.


Tudásunk mellé profizmus is társul, így ügyfeleink egyedi igényeit is ki. Nem sokan adnak ma még plasztik névjegykártyát! Ráadásul a plasztikkártya egy kiváló reklámfelület is, amelyre nem csak a személyes és céges adataidat teheted fel, hanem mondjuk egy QR kód alá egy speciális ajánlatot vagy üdvözletet is elrejthetsz! Ha átlátszó alapra kére a hatás még nagyobb lesz! Nyomtass jóval többet sokkal kevesebbért!


Plasztikkártya nyomtatás szeged

Akár otthon, akár az irodában dolgozol, az Epson külső tintatartályos nyomtatóinak segítségével csökkentheted nyomtatási és üzleti költségeidet. Tapasztalataink azt mutatják, hogy jelentosen megnövekedett az érdeklodés az igényesen elkészített plasztik kártyák iránt. Grafikai tervet készítünk, ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és végül a plasztikkártya nyomtatás. Szeretne ön is plasztikkártyát? A szabványos méretei 8mm × 5mm (3in x 1in) és a lekerekített sarkok 88-mm sugarúak, mint például bankkártyák vagy kártyaformátumú igazolványok.


Digitális ofszet nyomda, Plasztik kártya gyártás, mágneses plasztik kártya , kitûzõ gyártás, plasztikkártya gyártás, fotónyomtatás. Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet Szeged , Dóm tér 10. Kétsoros egységáras árazógépek! Plasztikkártyákat készítünk esztétikus kivitelben az Ön igényei szerint (kártya grafikai tervezés, plasztikkártya gyártás és díjtalan országos szállítás) melyet ügyfelei a legnagyobb elégedettséggel fognak használni, és helyeznek majd a pénztárcájukba. A plasztikkártya egyre népszerűbb, ugyanakkor bizonyos területeken még mindig gyerekcipőben jár.


Például névjegykártyaként meglehetősen ritkán használják, pedig az ügyfelekre és üzleti partnerekre jó benyomást lehet tenni ezáltal. Mutassa meg márkáját a kártya felületén! A kártyagyártás részeként háromdimenziós modellt készítünk, amelyet ingyen elküldünk Önnek e-mailben. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a nyomtatás előtt kézbe vegye kártyáját. Megtervezzük, kinyomtatjuk!


Mai világunkban a plasztikkártya használat már mindennapossá vált, az élet számtalan területén használnak plasztikkártya alapú azonosítókat, belépőket, kedvezmény kártyákat. Kulcsszó: reklámtábla kivitelezés kézi bélyegző kitűző gravírozás irodatechnika üveggravírozás diplomakötés arany gravírozás önfestékező bélyegző fekete-fehér fénymásolás rendezvénymeghívó hőkötés esküvői meghívó irodai eszköz webáruház ültetőkártya iratkötés színes fénymásolás ajándéktárgy. Igen közkedvelt kártyatípus éttermek, kávézók és egyéb vendéglátói szervezetek körében. Bizonyára Önnek is fontos hogy visszatérő vendégei legyenek. A törzsvendég plasztikkártya kifejezi megbecsülését azoknak, akik a szolgáltatásait választják!


Plasztikkártya nyomtatás szeged

Bízza ránk egyedi arculatának tervezését! Miben rejlik a plasztikkártya praktikussága? Méretéből és anyagából adódóan a plasztik kártya könnyen kezelhető, tartós, akár extrém körülmények között is használható: vízben nem ázik le a nyomat, nem szaka nem törik, nem gyűrődik.


Az egyedileg feliratozott ingvállas műanyag reklámtáska (reklámszatyor vagy nylonzacskó) bármilyen méretben, vagy oldalon, akár több színnel nyomva is készülhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések