2017. június 6., kedd

Fogtechnikai labor

Fogtechnikai labor

A házon belül található fogtechnikai labor nagy előnyt jelent számunkra, hiszen a kommunikáció így leegyszerűsödik, emellett csökken az esetleges hibák száma, valamint a felmerülő problémákra is gyorsan, hatékonyan tudunk reagálni. Prodont Fogtechnikai Labor , Herceghalom, Pest, Hungary. A magas szaktudás, megfelelő hozzáállás és a modern berendezések teszik lehetővé, hogy igen gyorsan minőségi. Teljeskörű fogtechnikai szolgáltatást biztosítunk, amely az egyik legfontosabb előnyünk a piac más szereplőivel szemben!


Az állandó kitűnő minőség, a labor dolgozóinak magas fokú technikai felkészűlségével, a kiválóan kvalifikált szakmai vezetéssel garantálható. Laborunk több mint hazai és külföldi fogorvos partnerünknek nyújt, magas színvonalú fogtechnikai szolgáltatást, kielégítve az ő-, és pácienseik egyedi igényeit. Nevelits László vagyok a fogtechnikai labor vezetője. Legfontosabb célunk a kezdetektől a gyorsaság, megbízhatóság, igényesesség és esztétika megvalósítása.


Megbízható alapanyagokból dolgozunk, mert fontosnak tartjuk termékeink minőségét. A jó munkát mindenki látja, de senki nem veszi észre. A nagy tapasztalatú és múltú fogtechnikai labor , haladva a kor követelményeivel a legkorszerűbb technológiákkal felszerelkezve, a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítve, munkatársai egyedülálló szakismeretére támaszkodva áll ügyfeleinek szíves rendelkezésére! A DENTENDRE Labor dolgozói emellett jó hozzáállásukkal, odafigyelésükkel, korrektségükkel és kedvességükkel is igazi támogatást nyújtanak számomra.


Együtt dolgozunk, együtt gondolkodunk- így keressük pácienseink számára a legjobb megoldást. Paulinyi Endre fogtechnikai teamjére. A fogtechnikai laboratórium már több, mint éves múlttal rendelkezik. Fogorvosi rendelőnk létrehozásában leginkább az játszott szerepet, hogy megvalósíthassuk pácienseink számára a leghatékonyabb és legkényelmesebb teljeskörű fogászati ellátást.


Kétéves németországi kiküldetése során tett szert teljes körű fogtechnikai tudásra. Magyarország egyik nagy hírű exportlaborjáért. Pécsek Fogtechnikai Labor története, a fogászat legfejlettebb eszközeinek használata mint például onlay inlay implantátumok és fém alapú és fém nélküli kiegészítők. Tartsa nálunk kurzusát, előadását! Teljes körű fogtechnikai szolgáltatást biztosítunk, ez az egyik legfontosabb előnyünk a piac többi szereplőihez képest.


Fogtechnikai labor

Az állandó és kitűnő minőség a labor dolgozóinak magas fokú technikai felkészültsége és a kiválóan kvalifikált szakmai vezetés révén garantálható. Debreceni DOTE Fogorvostudmányi karán. Independent 3D fogtechnikai labor fogtechnikusa lett. Manapság sincs ez másként, hiszen a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az egyik legkorszerűbb laboratórium a városban.


Több, mint éve dolgozik együtt a Biodental és a Ducza Labor. Ennyi idő után túl vagyunk jó néhány problémán és rengeteg gyönyörű eseten. Ducza Laborban mindig problémamegoldó, segítő szándékkal találkoztam, empatikusan kezelik a páciensek problémáit. Fogtechnikusaink szakmai gyakorlatukat különböző praxislaborokban szerezték Körmenden és Hévízen, így nem volt idegen számukra a teammunkában való részvétel, mely az elégedett pácienst helyezi a középpontba.


Fogtechnikai laborunk Az Interdental Studio kiemelkedő fogtechnikai háttérrel rendelkezik. Szegedi fogtechnikai labor vezetésére keresünk fogtechnikus végzettséggel rendelkező ambiciózus személyt. Feladata a már meglévő megrendelőkkel való kapcsolattartás, új partnerek felkeresése, kollegák munkáinak ellenőrzése, átvétele. A DenTomi Fogtechnikai Labor ügyvezetője.


Lelkes csapatának koordinátora. Több évtizedes tapasztalatával irányítja a labor munkáját. Kedvenc szakterülete a kerámia leplezések. Saját fogtechnikai laborunk az épületben található, ami jelentősen megkönnyíti a fogorvosok és fogtechnikusok közti zökkenőmentes munkát. Ezzel nem csak időt takarítunk meg, hanem rendkívül szoros kapcsolatban készíthetjük el a legmegfelelőbb, legpontosabb fogpótlást.


Kurzushelyszínt biztosítunk Budapesten minden felmerülő igényhez. Donaudent Kft fogászat és fogtechnikai labor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések