2018. július 23., hétfő

Budapest parkolás hétvégén 2018 ingyenes

Akik kicsit kijjebbről ingáznak, azoknak megoldás lehet a Rákospalota-Újpest vasútállomás és környéke, ahol kissé kaotikus a parkolás , de legalább vannak ingyenes helyek – nem hivatalosan kijelölt – és a kocsitól vonattal lehet megközelíteni a belvárost, amire budapesti bérlettel még jegyet sem kell venni. NEMZETI MOBILFIZETÉSI ZRT. Budapest , Kapás utca 6-12. Nemzeti Mobilfizetési Zrt.


Zuglóban, a Gellért-hegyen, Kelenföldön, az Őrmezői lakótelepen, Újbudán, de az egész Infoparkban is csak pénzért lehet majd parkolni. Tippek budapesti ingyen parkoláshoz Ahol pár perc sétával akár ezreket spórolhatunk. Autó Vége, nincs több ingyenes parkolás Esztergomban.


Esztergomban már csak két hétig élvezhetik az autósok a minden fizetési kötelezettségtől mentes parkolást. Az 1-es villamosnak jelenleg az egyik végállomása még a budai Fehérvári út, Hengermalom út kereszteződésében van, ahol ingyenes ugyan a parkolás , de sok hely nincs, így ingázáshoz inkább máshol érdemes letámasztani a kocsit. A Budafoki, Dombóvári kereszteződése ingyenes ugyan, de parkolóhely itt is kevés van. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Budapest parkolás hétvégén 2018 ingyenes

Comparateur Gratuit et Rapide. Star, Boutique, Small Luxury Hotels. Van, ahol újabb területeket vonnak be a fizetős övezetbe, mások a díjakat emelik és lehet, hogy még több zónában tolják ki a díjköteles időszakot óráról órára.


Tájékoztatásuk szerint ugyanakkor több parkolóban ezen időszakban is fizetni kell. Várban lévő és a Citadella. Megközelíthető: A 14-es villamossal és a 105-ös busszal a Fáy utcai megállóhelytől, illetve a 32-es vagy a 120-as busszal a Frangepán utcai megállóhelytől. Szombattól már nem kell fizetni hétvégén a városligeti parkolásért – közölte Zugló önkormányzata pénteken az MTI-vel. Parkolás a kerületi utak mentén.


Dózsa György út közelébe eső része ugyan fizetős, de alacsonyabb díjtételű – és hétvégén ingyenes –, mint az út túloldalán fekvő 56-osok tere. Ezért az eddig ott parkoló autók átjövetele miatt telítettebbek lehetnek a VI. Kerületünkben a Mindenszentek és Halottak napjához kapcsolódó hosszú hétvégén , október 31. József Attila-lakótelepen kibővíti a fizető várakozási övezetet a FEV IX.


Ferencvárosi Vagyonkezelő és Városfejlesztő Zrt. Ezen a napon személyes ügyfélszolgálati irodánk zárva tart, valamint a Call Centerünk sem fogad hívásokat. A közterületi várakozási övezetekben december 22-én órától január 2-án reggel óráig díjmentesen lehet parkolni. A BKK közleménye szerint ez alól kivételt jelentenek az alábbi várakozóhelyek, ahol ebben. A városligeti hétvégi parkolás eltörléséről szintén döntött a fővárosi testület, így (újra) ingyenes lesz ott a parkolás.


Budapest parkolás hétvégén 2018 ingyenes

Az új lakóingatlan-fejlesztések miatt a parkolás jelenlegi rendje is átalakulhat, még nagyobb gond lesz a jövőben szabad helyet találni. Mozgáskorlátozott látogatóink számára a parkolás ingyenes , melyet a mozgáskorlátozott igazolvány felmutatásával a Pszinten lévő parkolóirodában lehet érvényesíteni. Nyugati mellett van egy nyitott parkoló, ahol asszem napi 6forint a díj. Azzal jársz a legjobban, ha hosszabb időre akarod letenni.


Ferdinánd híd mellett van, a lehel téri oldalon. Régen mozi is működött benne, és a főpolgármesternek is volt itt szolgálati lakása. Egy séta Szentendre belvárosában pedig bármikor jó program.


Nyáron a Dumtsa Korzó is vár benneteket minden hétvégén péntektől vasárnapig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések