2018. július 23., hétfő

Bugyi – csali horgásztó

A szavanna horgásztó mellett az egész család jól érezheti magát nyaralása alatt. Budapesttől alig percnyi autóútra közvetlenül a Duna-Tisza csatorna mellett található a Szavanna horgásztó. A tó öregsége, valamint a rendkívül gazdag ivadékállomány kedvez a süllők, pontyok és más kedvelt halak fejlődésének.


Kutyát a horgásztó területére behozni tilos ! Tűz rakási, vagy bográcsolási igényt a halőrnek be kell jelenteni. Csak a kijelölt helyeken gyújtható tűz, a természetben érvényes tűzgyújtási szabályok figyelembe vételével. Bugyi felöli irányból érkezőknek közvetlenül a 6-os kilómétertábla elött balra lesz látható a bejárat.


Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. A visszaengedni kívánt halat, kizárólag mérlegelőzsákban szabad kivenni a pontybölcsőből. Magyarországi horgásztavak listáját a megyékre kattintva olvashatja.


A Diás-szigeten található kis házban kialakításra került Fekete István dolgozószobája, könyveivel, fotóival. A tó mellett található a Lóerő Park. Itt megtalálsz minden horgászhelyet, legyen az horgásztó , holtág, folyó, patak, csatorna vagy akár tározó.


Megyénként - azon belül településenként kereshetsz a horgászvizek között. Mindenféle hal van ezekben a horgászvizekben: ponty, csuka, kárász, keszeg, amúr, a ragadozó harcsa, törpeharcsa, compó, vagy a. Tudsz még többet erről horgászvízről? Párját ritkító módon került sor a horgásztó lehalászására. Zalában egyedülálló jelenség, de az országban sem. Csali - horgásztó , Bugyi.


A horgászhelyhez be lehet állni autóval, lakókocsival. Ha nem talált elég információt a tóról, az azért lehet, mert ennek a tónak még nincs gazdája. Ha Önnek több információja van, gyakran jár ide horgászni, fürödni, esetleg lokálpatrióta és ismer minden fontosabb szolgáltatót, szállást, a környezetet, az élővilágot és van ideje hirdetőket is szerezni az adott tóhoz, akkor jelentkezzen.


Internetes közösségi oldal olyan tagokkal, akiket érdekel a horgászat, az amatőr horgászversenyek, különböző horgászati irányok, tesztek, javaslatok, akik szeretnék fejleszteni tudásukat, vagy egyszerűen csak szívesen olvasnak horgász témájú cikkeket, nézegetnek mások által készített természet- és hal fotókat, videókat. Jurassic Park néven ismert horgásztó Bugyi településen? Szerettem volna állást foglalni, de a hölgyike a telefonban azt mondta, hogy tavaly bezárt a tó. Tud valaki valamit róla, hogy miért?


Vagy új tulaj van azóta? Az 51-es útról Bugyi irányába fordulva kb km-re található a tó,. Bányató, tiszta zöldeskék színű mély vízzel.


Dunavarsány, Aranypikkely horgásztó nagyobb térképen való megjelenítése. A benne élő kifogható halak kifogástalan ízűek. Ezt a kapitális tükörpontyot By Döme TEAM FEEDER Master Carp Pro 3. Kedvezményes horgászbérlet! LC bottal sikerült fogni, hihetetlen jól működik a pontyhorgászatok során, a legjobb bot! Adatbázisunkban több száz magyarországi horgásztó , horgászvíz, kisebb horgásztó rendszer között kereshetsz.


A tavat körbeautóztuk, hogy az általunk megfelelőnek titulált helyet elfoglalhassuk. Ott végig betonút van egészen a tóig, hazafelé már arra mentünk. Horgásztavak, horgászvizek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések