2018. július 27., péntek

Csi miami helyszínelők 8 évad 21 rész

Csi miami helyszínelők 8 évad 21 rész

A floridaiak feje Horatio H. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. A csapatot rabláshoz riasztják. Kiraboltak egy ékszerüzletet, amely során kegyetlen gyilkosság történt. Amikor a bizonyítékot ellopják a laborból, Delko visszatér, hogy segítsen fényt deríteni az ügyre.


A híres plasztikai sebész, Dr. Reeger beesik egy kerti aprítógépbe és szörnyethal. A balesetről hamar kiderül, hogy valójában gyilkosság történt, és a népszerű orvosnak volt néhány olyan páciense, akik elégedetlenek voltak az orvos beavatkozásaival. Please try again later. NCIS Tengerészeti helyszínelők 9. A helyszínelők csapata rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját.


A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Ha kíváncsi vagy a sorozat évadjának epizódjaira akkor kattints az adott évad poszterére és a következő oldalon minden epizódot megtalálhatsz ami megjelent vagy csak meg fog jelenni. Caine, egykori gyilkossági. Társas játék Online sorozat letöltés A Búra alatt online sorozat letöltés Dexter ONLINE.


Csi miami helyszínelők 8 évad 21 rész

A helyszínelők nyomozása során kiderül, hogy a rablótámadás csak egy előre be nem kalkulált esemény volt egy jól kitervelt csalás elkövetésében. Ha valaki tudja légyszíves írja le, mert már régóta keresem. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Grand Hotel Miami - premier november -án az AXN műsorán! Ismerd meg Marcipánt, a cicát, és kövesd végig a mindennapjait!


Egy fantasztikus oldal a az Árva angyal című sorozatról! Tudj meg mindent Sebestyén Balázsról! A sorozattervezet és a szereplők bemutatkozására a JAG – Becsületbeli ügyek egy kétrészes epizódjában került sor ( 8. évad 20- 21. rész ). Tweet A sorozat helyszíne most jelenleg Miami , ahol néhanapján bizarr esetleg horrorisztikus, de azért akcióban is dús bűncselekményeket vizsgálnak a miami helyszínelők. CSI Miami SE- evad. Miami helyszínelők részek ingyen, online letöltés nélkül.


Országos kulturális programmagazin - est. Las Vegas a bűn városa… A Lav Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának sok dolga van és előfordulnak elég bizarr esetek is. Az éjszakás csapat vezetője, Gil Grissom, egy igazi „bogaras” tudós, irodája tele van mindenféle fura szerzeménnyel (például tartósított disznóembrió).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések