2018. július 6., péntek

Telephely őrzés állás budapest

Pápai telephely őrzésére keresünk vagyonőröket, telepőröket. Biztos, bejelentett munkaviszonyt biztosítunk. Azonnali kezdési lehetőség! Ha szeretnél egy fiatal, dinamikus.


Telephely őrzés állás budapest

Munkarend beosztás alapján. Budapest és Magyarországon más városai. Tevékenység: járőrözés … igaziallasok. Koordinációs munkatárs biztonsági területen. Böngésszen a telephely őrzés munka között.


Telephely állás és munka Pest megyében. Legfrissebb telephely őrzés tatabánya állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. Hirdessen ingyen Ön is!


Telephely őrzés állás budapest

Ingyenes budapesti és Pest megyei állásportál! ALDI MAGYARORSZÁG ÉLELMISZER BT. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Katttintson és keresgéljen a(z) Őrzés -védelem kategóriában a megfelelő állásért. Még mindig munkát keresel?


Vagyonőr állás és munka Magyarországon. Itt egy helyen megtalálod a legújabb telep őrzés állásokat. Legyen szó akár telephely őrzési állások pest megye, telep őrzés pest megye környéke és nyolc osztályal vagy településfejlesztési településüzemeltető állás friss állásajánlatairól.


Azzal, hogy Indeed-önéletrajzot hozol létre, elfogadod az Indeed Felhasználási szabályait és feltételeit, Cookie-szabályzatát és Adatvédelmi szabályzatát, valamint belegyezel, hogy a munkáltatók felvegyék veled a kapcsolatot az Indeeden keresztül. Itt láthatod a keresésednek megfelelő álláshirdetéseket. Az Indeed ellenszolgáltatást fogadhat el ezektől a munkáltatóktól, hogy az Indeed ezentúl is ingyenes maradhasson az álláskeresők számára. Mezőszilasi Közös Önkormányzati Hivata.


Nemzetközi kamionsofőr állás. NAGYKANIZSA melletti indulás-érkezés! Szakmai felelősségvállalás a számodra kijelölt termék fejlesztésében. Biztonsági őr kategóriában még betöltésre vár, megtalálhatod köztük a munkát amire vágysz.


Telephely őrzés állás budapest

A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások! Cégünk éve jelen van a vagyonvédelem élőerős őrzés üzletágban, mely idő alatt megszerzett sokrétű szakmai tapasztalattal állunk meglévő és leendő partnereink rendelkezésére. Könnyebb kereséshez választhat egy kategóriát és keressen kulcsszavakra. Köszöntjük az igazi állások portálján.


Nálunk naponta több ezer, folyamatosan frissülő valódi állást talál. Sok szerencsét kívánunk a böngészéshez, találja meg velünk az önnek legmegfelelőbb munkát! Cégünk több mint Megbízó bizalmát élvezi és több mint 1személy- és vagyonőr, biztonságtechnikai szerelő, valamint takarítási és parkgondozó munkatárs dolgozik a szerződéseink teljesítésében. Az állás betöltéséhez szükséges érvényes vagyonőri engedély.


Hétvégi hazautazás gyakorlatilag hetente lehetséges, mert az egyik héten fuvar van hétfőtől péntekig, a másik héten pedig fuvar van hétfő kora reggeli indulással és szombat délelőtti visszaérkezéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések