2018. július 3., kedd

Csi miami helyszínelők 1 évad 17 rész

CSI: Miami helyszínelők 6. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. A Hill-ház kísértetei 1. Nincs hozzá magyar szöveg vagy felirat. CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia.


Csi miami helyszínelők 1 évad 17 rész

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods (Khandi Alexander) a. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Holtan találnak egy csomagszállítót a furgonjában. Az áldozat, Doug Govoli bejáratos volt a felkapott környék minden házába, ahol nem egy unatkozó háziasszonynál töltött el néhány kellemes percet.


Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. CSI : Miami helyszínelők - 01. NCIS Tengerészeti helyszínelők 6. Horatio és csapata egy fiatal férfi sztriptíztáncos esetében nyomoz, akit holtan találnak egy szexpartit követően. Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak.


Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI -sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. Please try again later. Miami partjainál gyanús cápatámadás történik. Horatio és Megan a cápa gyomrában egy emberi törzset, abban pedig egy puskagolyót talál. A halott férfi karján lévő tetoválásból arra következtetnek, hogy az áldozat kubai menekült volt. Ebben az évadban a sorozat kezdete óta jelen lévő Alexx Woods-ot alakító Khandi Alexander távozik.


Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Egy pénzszállító autót rablótámadás ér. A gyorsan elfogott tetteseket és Horatióékat is meglepetésként éri a felfedezés, hogy a préda hamis bankjegyeket tartalmaz. A helyszínelők nyomozása során kiderül, hogy a rablótámadás csak egy előre be nem kalkulált esemény volt egy jól kitervelt csalás elkövetésében.


A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna. Mi a Miami helyszínelők 5. Vajon elég nagy rajongó vagy?


Most bizonyíthatod rajongásod és tudásod: készítettünk Neked egy nagyon (de tényleg nagyon!) nehéz kvízt a bűnügyi sorozatainkkal kapcsolatban. Csak kattints a film megtekintéséhez! Emlékszem, régen anyával ezt tartottuk a leggyengébb CSI -nak, majd mikro sokat néztük a Miami -t, megutáltuk, és hirtelen a New York-i lett a kedvenc. D Nagyon élveztük, időnként nagyon-nagyon jó részei voltak, többségében szintén jók, viszont volt néhány olyan, ami szerintünk borzasztóan sikerült.


Országos kulturális programmagazin - est. Las Vegas a bűn városa… A Lav Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának sok dolga van és előfordulnak elég bizarr esetek is. Az éjszakás csapat vezetője, Gil Grissom, egy igazi „bogaras” tudós, irodája tele van mindenféle fura szerzeménnyel (például tartósított disznóembrió).


Blogom az általam talált, érdekesnek és hasznosnak vélt dolgok gyűjteménye. S01E- A titkos Széf.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések