2018. július 17., kedd

Kollázs készítés picasa

A Picasa nem más, mint egy ingyenes, egyszerű fotókatalogizáló és -szerkesztő szoftver, néhány olyan extrával, mint például a fotókollázs készítés. Unsubscribe from Máté Miklósovics? After a five-year restoration, the Hotel is a dedicated historical, world heritage building. Ha egy képet akarok feljavítani akkor a következő a teendő. Először is a képet megsokszorozom.


Kiadom a másolás parancsot és ugyanabban a mappában. Kilencszer beillesztem. A képet lehetőleg a C: meghajtón tartsuk mert a D: vagy más meghajtón a Picasa nem biztos hogy. Mint kiderült, a kommentben adott tippem nem volt rossz, a már ismertetett Picasa -ban többek között erre is van funkció, ráadásul magyar, és viszonylag könnyen és egyszerűen használható. De hogy ne kelljen felfedezni a kollázs - készítés fortélyait, ezért készítettem róla egy videót.


Innen le tudod tölteni: PICASA. Telepítése után pillanatok alatt készíthetünk kollázsokat, fotó montázsokat. Elég, ha a montázs készítéshez felhasználni kívánt képeket egy mappába helyezzük és ezt a mappát a PICASA programban megkeressük és a mappa neve felett a fotó kollázs készítése gombot megnyomjuk.


BOXKollázs tervezés 80x80cm vászonképpel: 15. Olvassa el következő cikkünket is, melyből megtudhatja, hogyan készíthet látványos fotó kollázsokat a Picasa -val! Fotó- kollázs készítés számítógéppel.


Az ingyenes szoftverben gyors képnézőt, kategorizálót és webalbum-szerkesztőt, illetve feltöltött találunk. Alkalmas képek szerkesztésére (elfogatás, átalakítás, színmanipulációra), támogatja a lapolvasók és a digitális kamerák használatát. A kollázs képet beállíthatja háttérképnek a számítógépén, de akár posztert is készíttethet belőle. A fotómontázs és fotó kollázs készítést az ingyenes program elvégzi helyettünk, és a végeredmény egy látványos kép lesz. Kattintsunk a képernyő alsó tálcáján lévő ikonsorban, a „ Kollázs ” nevűre.


Kollázs készítés picasa

Ezzel be is lépünk a Picasa kollázsszerkesztő részébe, ahol a képernyő bal oldalán lévő, „Beállítások” nevű fülön módosíthatjuk a kollázs tulajdonságait. Válasszuk most a „Képkupac” nevű kollázs változatot. Mérjük ki a fal területet a kollázs , valamint az azonos méretű a padlón. Akkor meg ki a képeket a területen belül.


Néhány perc múlva, a falon fotó kollázs történik. A kollázs háttere lehet megadott kép, kiválasztott szín, de akár átlátszó is (ilyenkor érdemes PNG-be menteni a végeredményt). Szöveg a fotókból A Shape Collage egészen gyorsan dolgozik több száz képpel és bonyolultabb ábrával is.


Itt a megszokott Canva eszköztár áll a rendelkezésünkre, de kapunk egy halom kollázs -sablont is. De nekiláthatunk másik megközelítésből is: a Canva felületén a kollázsok készítéséhez kattintsunk a Create Design gombra, majd válasszunk egyet az előre kapott sablonok közül (például a Photo Collage-t). A Picosmos Tools egy profi, rengeteg képszerkesztési funkciót támogató képkezelő program. Az alábbi Free alkalmazás ideális fotókollázsok, Slideshow-k összeállításához, képlopási feladatokhoz, a szóban forgó fájlok effektezéséhez, vízjelezés, vágási munkafolyamatokhoz.


Kollázs készítése a Photoshopban A kollázs készítése egy látványos megoldás, ha szeretnénk kicsit érdekesebbé tenni weboldalunkat vagy akár e-bookunkat. Nyitóképnek és borítónak abszolút jól illik, és elkészíteni sem különösebben nehéz például a Photoshopban. Reviews This restaurant. A kollázs képpel való feltöltését követően a Be Funky-nál grafikákat, szövegeket, ikonokat tudunk a kollázs különböző pontjain elhelyezni. Ha mindennel végeztünk, akkor a mentés (Save) gombbal le tudjunk menteni az elkészült kollázst.


Kollázs készítés picasa

Több albumból is beválogathatunk képeket, ami már csak azért is fontos momentum, mert minimum fotót javasolnak a készítők a kollázs készítéséhez. Ha elkészültünk, egy kattintás és már készül is a képünk, ami a fotók mennyiségétől és méretétől függően eltarthat egy darabig. Egy-egy történetet nehéz elmesélni egyetlen képpel. Egy esküvő, egy születésnapi buli, vagy éppen a kisbabánk születése több emlékezetes pillanatot is rejt magában.


Még csak regisztrálnunk sem kell, hogy munkára bírjuk a BeFunky-t. Mindössze egy Get Started gombnyomás, és már birtokba is vehetjük az online szerkesztőfelületet, mely két részre oszlik. Egyrészt egy pofonegyszerű szerkesztőre, másrészt egy kollázs készítőre. Kollázs a képzőművészetben Művészeti alkotás, amelyet papír , fénykép , textil , fa , fém vagy más egyéb anyagok darabjaiból illesztenek össze.


Kollázs készítés picasa

A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Ez a technika a kubisták , személy szerint főleg Georges Braque és Pablo Picasso alkotásai nyomán vált népszerűvé, s mintegy előkészítette az utat az assemblage műfajának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések