2018. július 18., szerda

Gyulai várfürdő programok

AZ ÉV MEDENCÉJE Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. Royal Dixieland Band koncert 16. A fürdő egykori lovardából kialakított részén négy medence fogadja a vendégeket. Téglás Ferenc és zenekara koncert 16.


Gyulai várfürdő programok

Fosztogató törökök portyája Tata Várának Seymenjeivel. A gyulai regős – a Calliope Színjátszó Kör utcaszínházi előadása. Programok a történelmi belvárosban.


Ezek használatához külön orvosi konzultáció nem szükséges. A medencék előtt feltüntetett időkorlátot fontos betartani! Javasolt fürdési idő: x perc naponta, ha az orvos másképpen nem rendeli. Csúszdapark, izgalmas programok és nagyon jó.


Megértésüket köszönjük! Egész évben pezsgő kulturális élet és gasztronómiai programok várják a látogatókat. Bábika népi kézműves játszóház Betyárparádé, avagy a Garagulya Gólyalábasok vásári attrakciója. A tárlaton az egyik legrégebb óta, folyamatosan működő nyári művésztábor alkotói mutatkoznak be. A vendégek az Almássy-kastély hektáros 2éves ősparkjában kiépült strand és gyógyfürdőben regenerálódhatnak.


A Várfürdő bejáratától méterre, wellness- és bababarát szállás Gyulán, saját wellness centrummal és 3m2-es játszóházzal! Családbarát gyulai szállás. Meghosszabbítására február 1-től van lehetőség.


Gyulai várfürdő programok

Nem csak a fiatalok, de a gyógyulni vágyó vendégek is visszajárnak a méltán híres gyulai termálmedencékbe! A téli hónapokban fedett medencékben élvezhetik a gyógyító víz kényeztetését. A valamikori lovarda épületében kialakított medencék között egészen meleg és úszásra is alkalmas hőmérsékletű vizeket is talál. The Daily Show with Trevor Noah Recommended for you.


A program a gyulai vár aktuális jegyáraival látogatható. A Kiskunhalasi Bibó István Gimnázium, osztálykiránduláson lévő pedagógusát dr. Gróf Almásy Dénes gyönyörű angolkertet építtetett ki a kastély körül, melyhez ligetes-fás terület csatlakozott, de a birtok vadászparadicsomként is ismert és népszerű volt.


Gyulai várfürdő programok

Az apartman ablakából rálátás nyílik a gyulai várra, látszik a gyulai várfürdő főbejárata is és egy nagy játszótér. AquaPalotába, a Minimax csobbanásra! Budapest felől az Mautópályán, majd az Múton, Szeged és Debrecen felől a 47-es úton, Békéscsabán keresztül érhető el a román határ melletti város. A minősített gyógyhely minden évszakban ideális pihenőhely a megfáradt és beteg emberek, valamint a kikapcsolódásra vágyó fiatalok számára. Remek programok , csodás környezet, lenyűgöző látnivalók.


A gyulai fürdő az Almásy-kastély hektáros parkjában épült fel a múlt század második felében. Akár gyógyulni szeretnénk, akár vizes kikapcsolódási lehetőséget keresünk, a Várfürdő kitűnő választásnak bizonyulhat. Gyulai Várfürdő Kupa, Gyula.


A weboldalon található ún. A cookie-k fontosak az oldal megfelelő működéséhez. A felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használunk, melyek emlékeztetik a bejelentkezési adataira, és biztosítják a biztonságos bejelentkezést, statisztikai adatokat gyűjtenek az oldal funkcióinak optimalizálásához, és az Ön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések