2018. július 10., kedd

Dtkh lomtalanítás

Munkatársunk azonosítja Önt, mint Társaságunk szerződéssel rendelkező ügyfelét, majd közösen egyeztetik a lomtalanítás napját és részleteit (lakcím, elérhetőség, kihelyezhető mennyiség stb.) lépés: Az egyeztetett napon reggel óráig ki kell helyeznie az ingatlana elé a lom hulladékot. A lomtalanítás házhoz menő rendszerben történő elvégzése azt jelenti, hogy a lakosok - számukra kedvező módon - az egyedi megrendeléseik alapján jogosultak évente alkalommal megrendelni a lomtalanítást, így nem kell egy meghatározott időponthoz igazodni. A pontos időpontok megtalálhatóak a már. A kihelyezhető hulladékok köre és lomtalanítás egyéb feltételei a jövőben is változatlanok maradnak! A lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat szállítjuk el.


A hét további ügyfélfogadási napjain zavartalan az ügyintézés. A hulladékszállítást végző DTKH Kft. Ebből az is kiderül, hogy június 1-től elindul a házhoz menő lomtalanítás , amit a lakosság idén egyszeri alkalommal díjmentesen vehet igénybe. Monorról származó hulladékot, csak akkor köteles a Kövál Nonprofit Zrt.


Lomtalanítás A Közszolgáltató bevezette a díjmentes házhoz menő lomtalanítást. Az ingatlan használójával egy előre leegyeztetett időpontban a háztartásban keletkezett lomokat elszállítjuk úgy, mint feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat. Idén is lefolytatjuk a korábbi években is megszokott közterületi lomtalanítást.


Ennek az időpontja egyeztetés alatt van a városvezetéssel. A lakosság hó végén, jövő hó elején fog részletes tájékoztatást kapni a lomtalanítás időpontjáról, illetve rendjéről - mondta Szabó Gábor, a DTkH Kft. Erzsébet utalvány) megérkezett. Kunépszolg Nonprofit Kft. Kiskunlacháza, Völgyi dűlő 165.


Hulladékszállítással, konténer megrendeléssel, lakossági bejelentésekkel kapcsolatban kérjük keresse köszszolgáltatóját! Szabó Gábor, a DTkH termelésvezetője megkeresésünkre elmondta: a lomtalanítás házhoz menő rendszere a lakosság egyedi igényeihez kíván igazodni. Házhoz menő lomtalanítás. A lomtalanítást évente (jan.-dec.) ingatlanonként KÉT alkalommal házhoz menő redszerrel végzik a hulladékszállító munkatársai. Mint Agatics Rolan a DTKH ügyvezetője egy korábbi bizottsági ülésen kiemelte: a megbeszélt időpontról csak a ­lakos és a cég munkatársai fognak tudni, így a lomtalanítás nem jár majd a közterek szétrombolásával.


Azt is kijelentette, az új szolgáltatás nem jár majd a szolgáltatási díj emelésével. DTKH Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. A nagydarabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra.


Kecskemét közigazgatási területén is a DTKH Nonprofit Kft. Kiderült, hogy a kalocsaiak nem igénylik a helyi hulladékkezelő cég házhoz menő lomtalanítását, az illegális szemétkupacok pedig elszaporodtak a városban. Szolgáltató által térítésmen-tesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. DTkH Nonprofit Kft szállítási rend_november.


Taksony hulladékszállítással ellátott területein. Köszöntöm mindazokat, akik hazánkból és az országhatáron túlról nyitották meg oldalunkat. Bízom benne, hogy községünk múltjáról és jelenéről, önkormányzatunk és az általa fenntartott intézmények, egyházközségünk története valamint társadalmi, civil szervezeteink működéséről készített rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődését Tóalmás község. A telephelyen történő ártalmatlanítási díj fizetése készpénzben lehetséges, illetve átutalással abban az esetben, ha az ügyfél előzetesen szerződést köt Társaságunkkal. A lomtalanítás e módon történő elvégzése a lakosság számára is kényelmes, figyelembe véve, hogy nem kell egy meghatározott időponthoz igazodni.


A konténerek ezen az egy napon lesznek elérhetőek a Ladánybeni út mentén, valamint a máriahegyben a lakatosműhely előtt. Mindemellett lakossági fúróm is lesz a körzet választópolgárai részére. A HÁZTARTÁSI HULLADÉKSZÁLLÍTÁS rendje nem változik, ám az ünnepek miatt egy esetben módosul.


Január elseje helyett december 30-án végzik a szolgáltatást. ELSŐ ALKALOMMAL bármilyen műanyag zsák(ok)ban kihelyezve elszállítja a megadott gyűjtési napon. Megunt háztartási tárgyainktól, és a felgyűlt lomoktól idén is ingyen megszabadulhatunk.


Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések