2019. január 8., kedd

Gyulai programok 2019 június

Programok , rendezvények, programajánló. Köszöntsék az új évet a Hilton Budapest ’Dancing Queen’ bálján, ahol ünnepi vacsora menüvel, korlátlan bor-, sör- és üdítőfogyasztással várjuk. Magyarországi programok : Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, Krisna-völgyi Búcsú, Szellemi utazás Rudolf Steiner belső világába.


Gyulán ekkor hazai és külföldi kézműves söröket kóstolhatnak, vásárolhatnak a vendégek. A rendezvény a gyulai vár előtti téren lesz megtartva, ahol számos élő koncert várja a vendégeket. Minden, ami a városban történik. Gyula városa nem csak a térség idegenforgalmi központja, hanem a harcművészeti rendezvények terén is élen jár.


Fight Night Gála keretében MMA és K-meghívásos mérkőzéseket nézhetnek meg az érdeklődők. Kézműves Sörfesztivál Gyula városában. Célunk, hogy magas színvonalú programokkal, hazai és határon túli kézműves sörfőzdékkel, Gyula turisztikai hírnevéhez méltó módon rendezhessük meg e fesztivált. A szabadtéri programok díjtalanul látogathatók. Múzeumlátogató kisvonat 20.


A különleges alkalmi formációként is aposztrofálható Zongorista Találkozót Nagy Szabolcs és Bacsa Gyula zongoraművészek keltették életre a boogie-woogie, valamint a barellhouse és a blues műfaj nyomdokain haladva. Gyulai Várszínház – Kultúra utalvány. A Ladics-ház immár három évtizede működik kiállítóhelyként ️#128578; A június 28.


Az üzemszünet ideje alatt úszásra a m-es medence használható, a pályabeosztás szerint. A csütörtökön induló rendezvényen a közelmúltban megnyílt sörfőzde termékeit ismerhetik és ízlelhetik meg a látogatók, akiket emellett sörkorcsoly. A vérszívókat a kora esti órákban és éjszaka irtják.


Légi és földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek június 14-én, pénteken és június 19-én, szerdán Gyulán – tájékoztatta lapunkat a gyulai polgármesteri hivatal mérnöki osztálya. Az igazi sódar formás és vörös színű, omlós, igazi füstölt ízű és illatú. Gyulán és térségében, valamint Püspökfürdőn várja az érdeklődőket szeptember 27. Muzsikál az erdő a Körösök völgyében elnevezésű rendezvény, amelyen erdei koncertek, szakvezetéses erdei séták és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.


Székely János darabját június 26-án és 27-én este órától játsszák a Nemzeti Színház művészei a várszínpadon. Felvételünk a június 25-i délelőtti próbán készült. Az új helyzetben a gyulai vitézek az egriekkel versenyezve szedték be az adót (kettős adóztatás) a Tiszántúlon, de egészen betörve a Duna-Tisza közéig is. Várleltárakból tudjuk, hogy a gyulai vár elhanyagoltan jutott vissza a király kezére. Ferdinánd Szigetvár korábbi kapitányát Kerecsényi Lászlót.


Gyula a pálinka fővárosává válik, hiszen a legfinomabb pálinkák készítői gyűlnek egy helyre, hogy megmutassák, milyen is az érett gyümölcsöt megidéző, igazi pálinka. A hétfők sem olyan szürkék már, a hét kezdeteken a Világóránál utcazene szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Táncos produkciók lesznek szerdánként a Harruckern téren, míg a legtöbb elkövetkezendő csütörtök éppen megfelelő lesz arra, hogy a Ladics-ház udvarán, egy pohárka édes nedűt kortyolva múlassuk a. Békés-Dánfok, a családi és baráti nyaralások régi-új helyszíne!


A Kettős-Körös partján elhelyezkedő Dánfoki Üdülőközpont kiváló helyszíne gyermek- és ifjúsági táboroknak, céges, baráti, valamint családi összejöveteleknek, rendezvényeknek, gólyatáboroknak! A szálláshely ingyenes Wi-Fi-vel, valamint légkondicionált, síkképernyős TV-vel felszerelt apartmannal várja vendégeit. Látnivaló a várkertben. Kulturális Központ - Hajdúszoboszló, Szilfákalja utca 2. Mai adásunkban Ludvig Zsolttal, a Magyar Röplabda Szövetség főtitkárával beszélgetek, többek között a Békéscsabai Röplabda Akadémia jelentőségéről. Mától még színesebb lesz Gyula kulturális élete.


Történelmünk dicső pillanatai egy fergeteges, látványos, ritmikus táncos előadásban. Előadja: for Dance Együttes, Bürkös zenekar, Majoros Angéla táncművész. A második alkalommal megrendezett versenyre érkezett tételeket két napon keresztül bírálta a nemzetközi zsűri. A Diósgyőri vár egy felújított középkori várkastély a Bükk hegység ölelésében, Miskolc belvárosától km-re. A mesés környezetben fekvő királynéi vár izgalmas kaland az egész családnak.


CORVIN HOTEL GYULA A nyugalom szigete Gyulán! A történelmi helyszínen ilyenkor tematikus tárlatvezetéseken vehetnek részt az érdeklődők, korabeli ruhákat ölthetnek, valamint betekintést nyerhetnek a várban működő kovácsműhely és sütőház titkaiba is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések