2019. január 8., kedd

Ha a férfi eltávolodik

Amikor a férfi hirtelen eltávolodik – Négy ok, ami a háttérben meghúzódhat Ha egyet lép előre, akkor nagy valószínűséggel búcsút inthet a szabadságának. Ha nemrég kezdtetek el randizgatni, akkor valószínűleg azt akarod tudni, együtt vagytok-e vagy sem. Ha már egy párt alkottok, szinte biztos, hogy egy következő mérföldkőhöz szeretnél elérni.


Csak az érdekli, ami szükségleteit és vágyait kielégíti. Az eredmény mindkét esetben az, hogy a férfi egyre inkább eltávolodik. Ha nagy a csalá akkor bizony nagy tér és még nagyobb konyha kell, ha egyszer összejönnek! Ez a pilismaróti ház két generációnak is elég helyiséggel bír és egy hatalmas kerttel, patakkal a végében, úgyhogy bőven van hely egy kiadós hógolyó csatára, majd a kandallót körbe ülve lehet ismét felmelegedni és várni a konyhában készülő finomságokra. Szerelmi és szexuális téren mindig új dolgokra vágyik, apró jelekkel jelzi partnere felé.


Fontos neki az állandó megújulás, de ezt nem hangoztatja. Neked kell erről számot vezetni, ha meg akarsz tartani egy Ikrek férfit. A férfi , aki egy időre nem törődött társával, hírtelen élni sem tud nélküle.


Ez viszont a nőt megzavarja, mert ha a nő eltávolodik , akkor bizony sok időre van szüksége ahhoz, hogy újra közel kerüljön a férfihez. Kialakul benne a bizalmatlanság és nem érti a férfi meghittségre való törekvését, így eltaszítja. Ha nekem is tetszik az ötlet belemegyek, de ha már úgy érzem erőlteti akkor egyszerűen odébállok és ha majd képes arra, hogy egyenlő félként kezeljen akkor majd jön.


Magától kínálja a kompromisszumot. Ha férfi túltengése van (az irányítói szerep) legyen, de tudja hol a határ. Ha olvastad a férfi gondolkodás tárgykörében az írásokat, vagy voltál valamilyen programunkon, akkor emlékszel a férfi hármas körére, ami meghatározza őt. Az Erő , a Birtoklás és a Kiáradás. Talán ismerős a következő helyzet: Megismersz egy pasit, akivel nagyon jól érzed magad és úgy tűnik, hogy egyre jobban mélyül el a kapcsolatotok, a viselkedése is ezt tükrözi.


Minden idők legfontosabb jellemvonása, a hűség, azóta sem veszített értékéből. Lehet a feleség egy szuperhíres manőken, de ha a férfi nem tud megbízni benne, érzelmileg eltávolodik tőle. Ha a pasi nem tudja mit akar 1. Nekem ezzel nincs semmi bajom. Nem érti, hogy én ezt nem élvezem, sőt, reflexszerűen összezárom a combjaim, ha csókolózás után a lábam közé bújik.


De ha szorosan vesszük, minden gépies a földön. A csókolódzás is gépies. Mióta a világ világ, úgy csókolódzunk, hogy a férfi a száját rátapasztja a nő szájára, egy darabig szívja, aztán eltávolodik tőle, újrakezdi a műveletet. Mert szeretném, ha te is hinnél benne, hogy létezik – mert létezik, és mert épp szingli! Párt keres, de nem talál, mert igazi, régimódi úriember.


Nem szereti, ha a nő könnyűvérű, kiábrándítja ha a nő alulöltözötten érkezik egy randevúra, nem kedveli a korai testkontaktot, pedig igazán odaadó férfi ! Sok férfi automatikusan eltávolodik attól a nőtől, aki túl korán behódolt neki, még a szabad szerelem, és a laza szexkapcsolatok korában is, mert a szexi testtájakat látni kiváltság, megéri várni, megéri képzelegni, álmokat szőni, fantáziálni, és megéri a férfinak dolgozni érte. A férfiak teste azonban olyan vénákkal van ellátva a herék környékén, amelyek automatikusan szabályozzák a herék körüli hőmérsékletet. Ha egy férfi keresztberakja a lábait, a herezacskó hőmérséklete körülbelül 2. Sok férfi ugyanis automatikusan eltávolodik attól a nőtől, aki túl korán behódolt neki, még a szabad szerelem, és a laza szexkapcsolatok korában is, mert a szexi testtájakat látni kiváltság, megéri várni, megéri képzelegni, álmokat szőni, fantáziálni, és megéri a férfinak dolgozni érte. Sokat segíthet ilyenkor, ha az anya megdicséri férjét a gyerek előtt.


Ha nem is tudunk bánni a testbeszéddel, venni mindenképen tudjuk a jeleket. Ha vissza kell(ene) kapcsolni. Bár nem a legpozitívabb példa, de el kell ismernünk, Hitler a múlt század egyik legkiválóbb szónoka volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések