2019. január 18., péntek

Ha a férfi a nő szemébe néz

A férfi nem néz annak a nőnek a szemébe , nem érinti meg vagy nem kíváncsi a véleményére, aki után nem érdeklődik. Amikor beszélgetni kezd a nővel és néha a szemébe néz , megérinti a karját vagy a hátát, azt jelenti, hogy flörtöl vele. Ez az első biztos jel, hogy tetszik neki az illető.


Mi lehet annak az oka, ha egy férfi nem néz egy nő szemébe ? Az egyik férfi kollégám ha hozzám beszél, szinte sosem néz rám, hanem mindenhová körülöttem. Másokkal nem csinálja ezt. Egyébként jó a kapcsolatunk, harmonikusan tudunk együtt dolgozni, szóval nincs köztünk harag vagy ilyesmi. Ha a szádra néz Amennyiben folyton a szádra pillantgat a férfi , az nagyon jót jelent, ugyanis több mint valószínű, hogy állandóan azon jár az esze, hogy szeretne megcsókolni. Ebből egyértelműen az derül ki, hogy nagyon tetszel neki, és szeretne közelebb kerülni hozzá illetve az is, hogy valószínűleg nem az utolsó.


Azt jelenti, Veled vagyok. Ha szeret átölelni közben, akkor megtaláltad az érzékeny fele akinek fontos a közelség és a meghittség. Természetes, hogy egy férfi megajándékozza a nőt, akinek udvarol. De ha valóban el akarja nyerni a tetszésedet, nem egy sarki virágosnál futtában megvásárolt csokorral vár. Ha el akar bűvölni, ha igazán kedveskedni akar, akkor saját kezűleg készít neked meglepetést.


Szétvetett lábbal, összefont karral néz el a látogató feje fölött. Férfiasnak tűnik elsőre, de nő. A karja eltakarja a mellét, de amúgy meztelen, hangsúlyosan az. Mégis inkább a szemébe próbálunk belenézni.


Rabóczky Judit szobrászművésszel beszélgettünk a Judith című munkájáról. Ha egy férfi valóban érdeklődik egy nő iránt, akkor meghallgatja. Sőt, ha később beszélünk, ő emlékszik arra, hogy mit mondtunk korábban, és még vissza is kérdez, mert meghallgatott bennünket és valóban érdeklődik irántunk. Mit jelent ha a férfi beszélgetés közben sokáig a nő szemébe néz ? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Ha vki kezd is veled annak ellenére, hogy bizonyos kritériumainak nem felelsz meg, akkor az a részéről sosem lesz az az érzés, hogy úristen ez a nő nekem kell, mindent megteszek érte, hogy az enyém legyen és megszerzem rengeteg melóval és utána becsülöm, mert megdolgoztam érte keményen.


Ha a férfi a nő szemébe néz

A nő csábít, a férfi hódít. A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz , de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés.


A szerelem hajnalán szinte tűzbe hozott minket, ha egymás szemébe néztünk, nem igaz? A figyelem az egyik legegyértelműbb jele a másik iránt érzett szimpátiának. A legtöbb nő azt preferálja, ha a férfi a szemébe néz beszéd közben. Szex közben pedig ugyanez mélyíti a párkapcsolatot!


Ha a férfi a nő szemébe néz

Ne mulasszuk el az alkalmat! Ha egy nő kész az elköteleződésre, annak hangot a de nem fog sokat beszélni róla. A hirtelen, játszi könnyedséggel odavetett szeretlek sokkal inkább akkor jellemző, ha a pasi el akarja altatni gyanakvásodat, hogy minél könnyebben megszerezhessen. Ha a kiszemelt férfi gyakran tesz ilyet, az elárulja, hogy kedvel minket!


A haját babrálja Szerelem -szakértők szerint, ha egy férfi gyakran babrálja, fésüli át a haját a kezével, illetve kissé előredönti a fejét, azzal jelzi számunkra, hogy érdekeljük őt. Ha a nő a férfit különösen vonzónak találja, akkor a táskája tartalmát lassú mozdulatokkal elkezdi babrálni, vagy megkéri a férfit, hogy adja oda neki, vagy vegyen ki belőle valamit. Ha a nő úgy teszi le a táskáját, hogy azt a férfi láthassa és megfoghassa, akkor határozottan érdeklődik iránta. Annak a férfinak akinek tetszel ( a már fentebb leírtak alapján nem csak a közeledben szeretne lenni ),hanem alkalmat fog keresni arra, hogy hozzád érhessen.


Ha a férfi a nő szemébe néz

Kedves, érzelmes, mindig a másik szemébe néz , nyíltan kifejezi az érzéseit. Kevés az önbizalma, nem elég határozott. Gyengéd szerető, figyelmes, fontos neki, hogy a másiknak is jó legyen. Ragaszkodó és lelkes, ha szeret, akkor nagyon szeret! A flörtölő nő el-elkapja, lesüti a tekintetét, szája sarkából mosolyog, de a csábító mélyen a férfi szemébe néz , ajkát enyhén elnyitja, és nagyokat sóhajt.


Az eredmény elsöprő, az elcsábított férfi már foglalja is az asztalt vasárnap estére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések