2019. január 9., szerda

Ilyen vagy ha mérleg vagy

Racionális és intelligens: a Szűz jegyűek pozitív tulajdonsága. A Mérleg férfi szereti, ha elcsábítják: nehezen kezdeményezel és szinte biztosan buzi vagy. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el. Ha Mérleg vagy , ez az írás neked szól.


Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal! Nyitott vagy , impulzív és akarnok. Nem szerete ha mások akarják megmondani mikor mit csinálj. Az ágyban sem hagyo hogy a párod irányítson, vagy legalábbis nem szívesen engedsz.


Számodra az olyan pozíciók ajánlottak, melyeknél közelről láthatod a párod arcát. Jobban teszi a szerelme ha nem veszik veled össze ágybabújás előtt, mert nem vagy a békülős szex híve. Sőt, ha nincs teljesen rendben a lelkivilágo akkor nem szívesen mondasz igent egy kis összebújásra. Viszont a pasid is tudja, hogy érdemes kivárnia a megfelelő pillanatot, mert a szexhatár a csillagos ég és tovább.


Személyiségükből adódik, hogy nem bírnak hosszabb ideig egy helyben ülni, így szex. Ha komolyan veszed a horoszkópokat, ha nem, te magad is meglepődhetsz, mennyi mindent elárulhat rólad a csillagjegyed és nem csupán az általános jellemvonásokra gondolunk, hanem arra is, hogy konkrétan milyen anyatípus vagy. Keresd ki a zodiákusod és tudd meg, hogy mit árul el róla mint anyuka. Ha olyan sorozatot keresel, ami tényleg megfelel az ízlésednek és a személyiségednek, eláruljuk, mit kéne. Te nem csak kívül vagy szép, hanem belül is.


Neked nem szokásod másokkal kiabálni, nem szereted fölemelni a hangodat, ráadásul nem vagy az a veszekedős típus sem. Ilyen vagy mondatban a csillagjegyed szerint. Veled mindig higgadtan meg tudta beszélni, ha valamilyen probléma merült fel. Ha a tévé is megy a háttérben az aktus közben, akkor ne csodálkozzunk, amikor inkább a tévére figyel, s nem a párjára. Könnyű a figyelmét elterelni, de ha a hangulata olyan, akkor nagyon figyelmes, és minden értelembe kiszolgálja párját.


A Rákok nagyon gyöngédek. A szeretkezés közben ne csodálkozzunk, ha egyszer csak. Más szempontból negatív, ugyanis egy ilyen főnök nem képes nyitni az újítások, változtatás felé és egy idő után lemarad. Leginkább feladatcentrikus személyiség.


Nagyon kreatív, de csakis akkor, ha olyan dologgal foglalkozik, ami igazán érdekli, ami a szívügye. Ilyenkor képes 1-ot teljesíteni. Ha Kos vagy , figyelj a fejedre, ha Oroszlán, a gerincedre, ha Nyilas, a combjaidra. A horoszkópod szerint ilyen vagy , amikor szerelmes vagy.


Ilyen vagy ha mérleg vagy

Féltékenység könnyen felléphet még ha van is létező probléma, vagy nincs. Egy kapcsolat, és az érzelmek alakulása azonban árulkodó lehet, főleg a különböző csillagjegyek alapján. Unsubscribe from THE NOSIKA SHOW?


Első számú szabály: légy nagyon ápolt, ha egy Mérleg lánnyal készülsz ágyba bújni! A második pedig az, hogy ne korlátozd őt a függetlenségében és légy elővigyázatos, ugyanis hajlamos színlelni, ha már nincs türelme az egészhez. Soha nem ítélkezel elhamarkodottan, irgalmas vagy és kíméletes. Valószínűleg első látásra is rokonszenves vagy , ápolt a külső elegáns az öltözéked.


Ilyen vagy ha mérleg vagy

Ha más bolygók is ilyen irányban hatnak, akkor viszont kissé felszínes lehet a jegy szülötte. A Mérleg jegye sajátosan kényelmes, így a Mérleg jegyű ember mindig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések