2019. január 24., csütörtök

Pedikűr menete

Pedikűr videó csatorna. Lábápolási ismeretek műkörmös szakemberek számára. Az alapképzés elvégzését követően számos technikai és díszítő kurzuson vettem részt, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást tudjam nyújtani Vendégeimnek. Japán manikűr menete A japán manikűr a köröm lemez méhviasszal történő ápolása. A köröm lemez ápolása előtt minden esetben a francia manikűr első lépését kell elvégezni, mert csak így lesz esztétikus a munkánk.


A körömlemez vékonyítása és simítása után a talp és a sarok vékonyítása és reszelése. A lábápolás, illetve pedikűr sajnos háttérbe szorult hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására, csak úgy mint más testrészeinkre. Télen mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a talp bőre megkeményedik. Az esztétikai pedikűr célja, hogy a vendégünk lábát gyönyörűvé varázsoljuk! A lábon található bőrkeményedéseket eltávolítjuk, hogy kizárólag a finom és puha bőr maradjon.


A körmöket kívánság szerint rövidítjük, széppé formáljuk, igény szerint csiszoljuk és lakkozzuk (hagyományos lakk, gél-lakk vagy shellac). Ezt kikérdezéssel és szemrevételezéssel végezzük. Pl, cukorbetegség, érszűkület, visszértágulat, lázas állapot, specifikus fertőző betegség (TBC, AIDS). A hagyományos pedikűrrel szemben a CALLUX PRO professzionális lábápoló rendszerrel wellness élményt nyújtunk vendégeink számára.


Pedikűr menete

A paraffinos lábápolás menete : A lábakat lefertőtlenítjük, majd ezután következik a peeling (radírozás), ahol eltávolítjuk az elhalt hámréteget, és ez által javul a bőr anyagcseréje, és befogadóbbá válik a hatóanyagok iránt. Klasszikus manikűr menete Alapos körömkefés kézmosás: Zöldséges, virágkötő, autószerelő körömkeféjét mártsd bele szódabikarbónába, majd kicsi víz és az eredmény makulátlan tiszta köröm és környéke. A kupon tartalma: alkalom esztétikai pedikűr. Az ajánlat korhatár nélkül az igényes hölgyeknek szól, akik szeretik az igényes, tiszta, ápolt megjelenést. Menete : áztatás, bőrkeményedések eltávolítása, körmök rövidítése és formázása, tisztítása, hidratálás.


A kezelés időtartama perc. A tanfolyamon átfogó elméleti és technikai tudást kapnak a tanulók. A pedikűr tanfolyam gyakorlatorientált. Ha a vendég igényt tart rá, akkor a körmeit körömlakkal, vagy tartósabb gél.


Esztétikai és gyógypedikűr menete. A lakkozás menete egyébként már nem titok, ugyanazt a technikát kell alkalmazni, mint kézköröm kifestésénél, attól az egytől eltekintve, hogy akinek nagyon közel vannak egymáshoz a lábujjai, az jobb, ha egy speciális elválasztó segítségével festeget. Körömgomba esetén kérjük forduljon bőrgyógyász szakorvoshoz, a ferfőzésveszély megszűnésével tudunk pedikűr kezelésre időpontot felvenni. Szinte természetesnek vesszük, hogy lábaink egész nap elvisznek minket hosszabb-rövidebb útjainkra, s nem egyszer megfeledkezünk arról, hogy az év minden szakában ápolást igényelnek. Nagy gondot fordítunk hajunk, és arcbőrünk ápolására, de lábaink -főként a téli időszakban- a második helyre kerülnek.


A PEDIKŰR célja, hogy a láb bőrét esztétikussá tegyük, felfrissítsük. A lábat beáztatjuk vízbe, melybe fertőtlenítő szert illetve bőrpuhítós anyagokat teszünk. Az áztatás ideje függ a láb állapotától. Beréti Kornélia CalluxPro tanfolyamok Budapest és Pest megye ‼️‼️Callux Antibakteriális spray ‼️‼️ Tudtátok, hogy több dologra is használható a Callux Antibakteriális spray⁉️ Fertőtlenítő, izzadásgátló, szagűző, antibakteriális és antifungicid hatású, lábra, kézre, testre, cipőbe‼️ #128099;#129330;#128094;#128098;#128087;#128085;Mindezt az összetevőinek köszönhetően.


Pedikűr menete

Nem mindegy a kezelések menete , ritmusa, a felhasznált anyagok mennyisége, és még sok-sok egyéb. A kényeztetés csak akkor tökéletes, ha a kezelés minden lépése meg van tervezve, a kezelés fel van építve. Tavasszal szinte mindenki megújulásra vágyik, ennek pedig egyik leglátványosabb módja az új frizura. Az újítás azonban nem feltétlenül kell, hogy őrült hajvágást jelentsen, lehet az egy divatos frufru, egy új hajszín, vagy akár egy alig észrevehető melír. Engedjék meg, hogy bemutatkozzam KOVÁCS ILDIKÓ vagyok.


Azóta iparkodom tudásomat fejleszteni, az újdonságokat beépíteni munkámba és ez által az Önök lábproblémáit megoldani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések