2019. január 18., péntek

Oroszlán horoszkóp 2019 június

A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli időszak előzi meg. Az Uránusz és a Nap fényszögkapcsolata miatt önnek most kezdődhet egy új kapcsolata, ami merőben más lesz az eddigiektől. Az Uránusz „lételeme” a függetlenség és a szabadság, és most partnerével olyan szabályokat fektetnek le, amelyek garantálják a két egészséges, teljes ember.


Oroszlán horoszkóp 2019 június

A hónap utolsó hetében a sors összehozhatja önt egy könnye figyelemre méltó, népszerű személlyel. Ezekből a találkozásokból rengeteget tanulhatsz, mert látóköröd kitágulhat, és az új felismerések boldoggá tehetnek. Ebben a hónapban üzleti társulásai kölcsönösen hasznosnak bizonyulnak, az érdekelt felek odafigyelnek egymás igényeire. A szerelem is megjelenik ebben a hónapban az ön életében, nem annyira lángolóan, de stabilan és biztosan. Az ingatlanvásárlás gondolata most a fókuszba kerül, reményei szerint megtalálja hozzá a legmegfelelőbb utat.


Szűz – havi horoszkóp A hónap elején kiderülhet, hogy valamiért, amiről már azt hitte hogy karnyújtásnyira van, keményebben kell dolgoznod és a siker még egy ideig várat magára. Ilyenkor érdemes egy gyors önvizsgálattal eldönteni, vajon nem vágtál-e bele a dolgokba kissé túlzott önbizalommal. A hónap eleje varázslatos, szerelmes napokat tartogat az ön számára, ami a hónap második hetében még komolyabbá válik. Ha ez így mara akkor megtalálta azt a személyt, akire egész életében vágyott!


Kiváló a mai nap arra, hogy a munkahelyeden elrendezd a dolgaidat. Tudd meg, hogy a te vagy a. Rák ( június - július 22) A hivatásában egyre több olyan feladatot kap, amely egy közösség érdekeit szolgálja. Jó célért a sorstól kap majd jutalmat.


Amennyiben kapcsolatait szeretné bővíteni, most több ajtó nyílik ki ön előtt. A pezsdítő Merkúr, és az energikus Mars segíti ebben. A stressz a gyomrod és az emésztőrendszered területén érzékeltetheti a hatását. Ha feszültek a mindennapjai akkor kellemetlen puffadást érezhetsz, még akkor is, ha nem eszel zsíros, vagy nehéz ételeket. A hét első felében a vágyaid és a céljaid kerülnek előtérbe, eközben azonban muszáj lesz időt és figyelmet szánnod a környezeted egy tagjára is, akinek a dolgai mostanában nem pontosan úgy alakulnak, ahogyan elképzelte.


Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben. Rák: Minden esély megvan arra, hogy új szerelmi kapcsolat kezdődjön, de az is megtörténhet, hogy a régi viszonyokban alakulnak úgy a dolgok, hogy az örömödet legszívesebben világgá kürtölnéd. Oroszlán - heti horoszkóp. Most végiggondolhatod a kapcsolataidat. Kiderülhet, hogy kitől, mit várhatsz el, s jobban fogod tudni azt is, hogy Te mit nyújthatsz.


A munkahelyeden, remekül tudsz együttdolgozni a többiekkel, elfoglalhatod a méltó helyedet a csapatban. Heti általános horoszkóp - oroszlán. A cikk a hirdetés után.


Oroszlán horoszkóp 2019 június

A hét első felét a szokásosnál kevesebb stressz és a szokásosnál több élvezet teszi kellemessé és erre még egy lapáttal tudatosan is ráépíthetsz azzal, hogy szervezel magadnak és párodnak valamilyen izgalmas programot. Amikor szinte árad az információ Horoszkóp minden hétre. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban.


Nem tehetsz mást, mint hogy rugalmasan és türelmesen kezeled a felmerülő problémákat, és akkor simán átvészeled. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Nagyon kreatív hangulat keríthet hatalmába a napokban, s rengeteg újító gondolatod lehet a cég működésének javítását illetően, melyeket sikerrel tudsz átültetni a gyakorlatba is.


Oroszlán horoszkóp 2019 június

A sikerhez látnod kell, hogy milyen pénzösszegekre van szükséged. Első lépésként a saját gondolataidat tedd rendbe, tisztázd magadban, hogy milyen jövő-perspektívákban gondolkodsz. Mi vár rájuk idén nyáron?


A Kos már régóta várta a nyarat, és végre meg is kapta! Itt az ideje, hogy a legtöbbet hozza ki belőle. Nyilasoknak arra, hogy változtassanak életükön, mindazon, amivel elégedetlenek. Sőt, lehetőségük nyílik arra is, hogy továbbtanuljanak és képezzék magukat, ami által még sikeresebbek lehetnek a szakmájukban.


Szakmailag és anyagi szinten egyaránt sikeres év előtt állnak. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Napházadban, ami vággyal tölt meg a szellemi kiteljesedés iránt.


A természetfölötti egyre erősebb lesz az életedben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések