2019. január 15., kedd

Ha ő az igazi visszatér

Ha ő az igazi visszatér

Please try again later. Az igaz tánc kibírja a távolságot. Kibírja, hogy sokáig nem látom, nem ölel, nincs mellettem, máshol jár, messze jár, nem is gondol rám… de a közös zenét mégis hallja, s ha eljön az ideje, visszatér hozzám, és együtt forgunk tovább. Amerikai romantikus film (ismétlés) Izaura TV. Ekkor kénytelen szembenézni a múltjával és az előtörő emlékekkel.


Ha ő az igazi visszatér

Nagyon sok levelet kapok Tőletek és annyira jól esik, hogy ennyien megosztjátok Velem a történeteiteket és kíváncsian várjátok a véleményemet. Egészen addig, míg az életében fel nem bukkan egy szőke bombázó. Marc oldalán tér vissza, ám boldogságuk korántsem felhőtlen.


A lány és Nate kapcsolata szépen lassan kezd újraéledni. Köszöntünk megújult online társkereső oldalunkon! Az Ő az igazi honlap főként a társkeresés elősegítésének céljából jött létre, azonban lehetőséget biztosítunk azon felhasználóink részére is az ismerkedésre, akik életük párját már megtalálták, de szívesen barátkoznak, leveleznek, így cimborákat, chat partnert keresnek, valamint azoknak a tagoknak, akik. Akár úgy érze megtalálta akár úgy, hiába keresed. Megértettétek, miért nem működött akkor.


Beismertétek magatoknak, miben nem vállaltatok igazi felelősséget. Csakis az önmagatok felelősségét megnézve. Nem a másikat hibáztatva. Amikor visszatér hozzád ő , akkor ott két ember van, aki a külön töltött időszak alatt okosabbá válhatott. Emiatt sajnos ő is annak fogja egy idő után.


Figyelj arra, hogy ne akarj túlságosan ragaszkodónak tűnni, mert így megfosztod őt az öröm, a kihívás, és az izgatottság érzésétől, amit minden alkalommal éreznie kellene, ha veled van. Ha minden percben vele akarsz lenni, akkor se mutasd ki. Az “ Igazi ” álmodik vele az “Igaz” virraszt melletted… Az “Igaziba” belehalsz, az “Igaz” meghal érte ha kell… Ha kérhetnék az Istentől magam számára valami szépet és nagyot, azt kérném, hogy adjon nekem is egy egyszerű kicsi házat, négy szobával, vadszőlős tornáccal, öreg körtefával. Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen.


Ha ő az igazi visszatér

Erica visszatér a szülővárosába, hogy részt vegyen testvére esküvőjén. Ha a Beale utca mesélni tudna. Ha szeretsz valakit, engedd szabadon.


Még az igazi szeretetteljes kapcsolatban is szükségük van az embereknek mozgástérre. Szerintem létezik ilyen. Igaz szerelem, rózsaszínű ködfelhő, emlékek… De kit hívhatunk nagy Ő -nek?


Az első, igazi szerelmünket? Vagy a „tökéletes” férfit, akit rengeteg csalódás, kísérletezés és próbálkozás árán találtunk meg? Esetleg gyermekeink apját?


Egyátalán létezik ez az ember? HorryZ Videos ha Ő az IGAZI , minden dimenzióban tudnia kell! Julien éves kisfiú, akit egyedül nevel az édesanyja. Nemrég kezdett iskolába járni, ahol egy nagyobb fiú mindennap megkeseríti az életét.


Julien úgy érzi, ha volna édesapja, ő segítene, és megkönnyítené az életét. Nincs benne enyém, tié nincs benne félelem. Ez az , amit nem ismerünk - mert nem tudunk igazán szeretni.


Nekem is gyakran az , pedig tudom, hogy így van. Teljesen mindegy, hogy te ragadsz rá, vagy ő ragad rá ha úgy érze hogy hozzá vagy kötve, vagy ő tehozzá s nem működnek a szárnyai akkor ez nem szeretet, hanem kizsákmányolás. Lehet, hogy te vagy önző, lehet, hogy ő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések