2019. január 16., szerda

Iphone 8 hátlap ár

Iphone 8 hátlap ár

A kisebb karcok és horpadások csak esztétikai problémát okoznak, de jelentősebb deformációk minden esetben cserét vonnak maguk után, hiszen veszélyeztetik a csepp- és porállóságot, ami a későbbiekben jelentősebb hardverproblémákat idézhet elő. Az Apple új üdvöskéjét nagy várakozás övezte, ami nem is csoda. Akinek már van, vagy tervezi az új készülék beszerzését, annak célszerű gondoskodnia a megfelelő védelemről is. Előfordulhat, hogy a hátlap ragasztása elenge eláll a készülék háztól, emiatt kosz, por kerülhet a készülékbe, mely további meghibásodáshoz vezethet. Tokok, átalakítók, kábelek, töltők, dokkolók.


Iphone 8 hátlap ár

Válassza ki minőségű kiegészítőket az Apple eszközökhöz AppleKing. Buy Top Products On eBay. Money Back Gu ar antee! Vásárold meg most gyors, ingyenes szállítással.


A legnépszerűbb kamera továbbfejlesztve. Az eddigi legerősebb, legintelligensebb okostelefonchip. Egyszerű töltés vezeték nélkül. Elképzelhetetlenül realisztikus AR -élmények.


Egyedi tok, ütésálló hybrid tokok, színes szilikon hátlapok, és valód gyári bőr kiegészítők, 1-os illeszkedés. Egyedi extrém porvédős szilikon tok, fa hátlapok és bőr tokok, hogy készüléked maximális védelemben részesüljön minden körülmények között. Guess csillogós folyós tok, hátlap.


Az ár darabra vonatkozik! Tökéletesen megvédheti készülékét. Samsung kijelző csere, Sony kijelző csere, Lg. A hátoldal üvegből készül, és rozsdamentes acél szegély veszi körbe a keretet. Tekintse meg gazdag kínálatunkat, melyben Caseology, Baseus és Verus gyártmányú tokok is helyet kaptak!


Ellenálló termékeink óvják a telefont a karcolódástól és ütésektől. Vásárlás: Mobiltelefon, GPS tok árak, eladó Mobiltelefon, GPS tokok. Akciós Mobiltelefon, GPS tok ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ultravékony szilikon, készülékre illő design. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


A hátlap cseréje percet vesz igénybe. Regisztrálom magam a hírlevélre. A checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. BEJELENTKEZÉS REGISZTRÁCI.


Búcsúzz el a karcoktól a Spigen legvékonyabb tokjával. A Spigen Air Skin egy mérnöki remekmű, hiszen ez a formára öntött védőtok kevesebb mint 0. JavaScript-et a böngészőjében! Have no fear, Apple fans — you can. With True Tone, a wide color gamut, and 3D Touch.


A color-matche aerospace-grade aluminum band.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések