2019. január 29., kedd

Kölcsönös vonzalom jelei

A fizikai vonzalom jelei , avagy hogyan derítsd ki, tetszel-e a másiknak? Tudd meg, mennyire jössz be partnerednek! A kölcsönös vonzalom gyorsan kideríthető jele, hogy megvan köztetek az a bizonyos kémia!


Kölcsönös vonzalom jelei

Kölcsönös vonzalom jelei. Ezek a specifikus hormonális változások szorosan összefüggenek a kölcsönös szimpátiával, ez pedig tényleg megerősíteni látszik a kémia szerelmi kapcsolatokban betöltött szerepét. Ugyanakkor nem tudhatjuk, hogy mennyire képesek az emberek felismerni azt, ha valaki vonzódik hozzájuk. A szimpátiát általában könnyebb tettetni és leplezni is, mint a hazugságot.


Mégis vannak egyértelmű jelei , például ha a mosoly nemcsak a száj szegletében, hanem a szemekben is megcsillan. De az arc megérintése nemcsak a nőkre jellemző, ilyenkor a férfiak is az átlagnál többször érnek az arcukhoz: ha kifordított kézzel dörzsöli az állát, simogatja az arcát, vagy érinti meg a fülét, biztosak lehetünk a dolgunkban, hiszen ezek tipikusan a zavart idegesség illetve a szexuális vágy jelei. Fontos tudni azt a sokkoló tényt, hogy mielőtt bárkivel is szóba elegyednénk, vagy akár kiejtene egyetlen szót is, már -ban kialakul bennünk róla az első benyomás. Nézzünk most néhány konkrétumot, amelyek azt bizonyítják, hogy a szimpátia kölcsönös. Honnan tudhatjuk, hogy flörtölnek velünk?


Nők és férfiak egymás társaságában a legjobb oldalukat mutatják: kihúzzák magukat, ami azért fontos, mert a férfiak így magasabbnak tűnnek, a hölgyeknek pedig előtérbe kerül a keblük. Egy hanyagul csípőre tett kéz azonnal odavonzza a tekintetet. Szavakkal könnyebb hazudni, a testbeszéd azonban leleplez minket, ha nincs összhangban mondandónkkal (inkongruencia), bár idővel ezzel is félre lehet vezetni másokat (Allan Pease, Testbeszéd) - Allan Pease testbeszé testbeszéd könyv, testbeszéd jelei , testbeszéd szerelem, testbeszéd jelek, férfi testbeszé testbeszéd férfi, testbeszéd nőknél, testbeszéd jelentése. A testbeszéd jelei nagyrészt - nemtől függetlenül - egységesek, így sokszor abból is el tudod dönteni, ha valaki szemet vetett rá ha megfigyeled maga hogy hasonló helyzetben hogyan szoktál viselkedni.


Ez a taktika azonban nem mindig működik, ugyanis vannak bizonyos gesztusok, melyeket csak a férfiak alkalmaznak. De ezekben a helyzetekben az érzés plátói maradhat. Ha nincs romantikus töltete az érzésnek, akkor egyszerűbb a helyzet. A vonzalom egy másik ember iránt nem ki vagy bekapcsolható érzés. Azonban, ha valaki erősen vonzódik a barátjához, nem lehet figyelmen kívül hagyni az érzéseket, vagy sokáig eltitkolni.


Kölcsönös vonzalom jelei

Párkapcsolatban élő nő vagyok, szeretem a páromat, bár néha nehezen értjük meg egymást, s van, hogy úgy érzem nem hallgat meg, egyszóval vannak gondjaink, de azt gondolom, ennyi belefér, sokkal több a boldogság , mint a nehézség életünkben. A szexuális vonzalom jelei abból a korszakból erednek, mikor még az emberek non-verbálisan kommunikáltunk szavak helyett. Valahogyan a nőstényeknek jelezniük kellett a hímek felé, hogy készen állnak a párosodásra, és ez azóta is benne él a szürkeállományunkban. Milyen egyértelmű jelei vannak annak, ha egy férfi vonzódik hozzám? Van egy férfi, aki évvel idősebb nálam, én úgy érzem közeledik hozzám.


Az elmondottak alapján mások is úgy vélik, de miért nem beszél velem akkor egyértelműen, mert én vak vagyok. A testi vonzalom nagyon fontos része egy jól működő szerelmi kapcsolatnak. Vágy és fizikai vonzalom nélkül nem jöhet létre egy ilyen jellegű kötelék, de nem minden jól működő testi kapcsolatból lesz szerelem, még ha oly kínzón, mélyen vágyunk is rá. A szűz jegyű férfinél mik a jelei annak, ha tetszik neki egy nő?


Ez ugyanis feszültségoldó és a tollászkodó mozdulatok közé sorolható. Ha megérinte akkor már biztos a sikered. Ez persze abból a szempontból érthető, hogy ebben a szakaszban rengeteg a bizonytalanság. Eleve nehéz néha eldönteni, hogy van-e egyáltalán vonzalom , hogy a másik vajon szintén a potenciális partnert látja-e bennünk, vagy csak szeret velünk lógni, esetleg jól érzi magát a közelünkben, de nem áll készen egy kapcsolatra. Vonzalom jelei és az arc megérintése nemcsak a flörtölés, nem kell, dabas, de már csak párat is félre lehet jel.


Flört ismert minden új kapcsolat is beszél a férfiakat, de elég a srácnak! Ez nem más, mint az érintetlen, tiszta vágy. Amikor a vágy még ebben a tiszta állapotban van, a férfi és a nő beleszeret az életbe, minden pillanatát a legmélyebb hódolattal élik át. A belső értékeket háttérbe szoríthatják a fellángoló érzelmek, vagy éppen a testi vonzalom hiánya miatt kevesebb érdeklődést mutatunk a másik lelki tulajdonságai iránt. Adunk pár tippet, hogy a rózsaszín ködön innen és túl mire kell odafigyelni, ha szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani.


Ha egymásra néztek a számodra vonzó férfival illetve nővel, kölcsönös vonzalom esetén az illető szája egy pillanatra automatikusan szétnyílik, ez a mozdulat gyakran alig észrevehető. Bejön az a cuki pasi, akivel nemrég ismertétek meg egymást, de még nem tette meg az első lépést? Ha úgy érze kölcsönös a vonzalom , legyél te a bátrabb! A szerelem természetére vonatkozó kérdést évszázadok óta újra és újra feltesszük, és mostanra már tudnunk kellene a választ. De a szerelmet nehéz nyakon csípni, megszemlélni, és jellemezni, majd amikor az elménk végre a közelébe férkőzik, a válasz talán már mégsem tetszik annyira.


Az udvarlási folyamat legelső mozzanata az, amikor a leendő párok elkezdenek egymással ismerkedni. Ez az időszak a kölcsönös „önreklámozás” időszaka, önmagunk jó színben való feltűntetése. Az önreklámozás már akkor elkezdődik, amikor a találkozást megbeszélő telefonhívás véget ér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések