2019. január 15., kedd

Kiadó albérlet kaszásdűlő

Kiadó albérlet kaszásdűlő

Havonta több millióan választják az ingatlan. Jelenleg 1lakás, iroda és ház található. Nagyon jó környéken található az albérlet. Kellemes világos barátságos szépséges lakás, Közlekedés párpercre van a lakástól.


Kiadó albérlet kaszásdűlő

Kaszásdűlő – filatorigáti (Budapest III. kerület) albérlet az ingatlan. Költözni azonnal lehet. Kaució megbeszélés tárgya. Albérletet, kiadó lákást keresel a 3. A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! Pók utcai lakótelep kiemelten rendezett, bekamerázott, biztonságos, csendes és parkos részén, 106-os, 34-es, 134-es és éjszakai buszmegállók, 5. Keressen a Kiadoalberlet.


Ha albérletet keresel Budapest III. A legfrissebb albérlet hirdetések gyűjteménye a Kiadoalberlet. Leírás Szép állapotú lakás sürgősen kiadó , Mehet üresen vagy bútorozva is, gépesített. Szobák külön nyílnak, így senki nem zavarja a másikat.


Nem rég lett az egész lakás kifestve, ezért csak olyan bérlőt várok aki igényes és tud is a lakásra vigyázni. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Válogass az alábbi Budapesten kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább az albérlet listát a fenti szűrő használatával. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Ha megtetszik valamelyik albérlet , vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Budapesti kiadó albérlet , lakás, iroda, ingatlan keresés. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Kiadó albérletek, lakások, házak.


Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Leírás Ha egy szépen felújított lakást bérelne a Belváros szívében! Győr-Belvárosban, az Aradi vértanúk útján, IV emeletes, lakásos társasházban IV. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon!


Mosógéppel,hűtőszekrénnyel és klímával felszerelt lakás pár bútorral, részben bútorozottan kiadó ! A város szívében pár lépésre a 4-es metrótól,a Keleti pályaudvar közelében hosszú távra kiadó egy szép állapotú lakás! Egy évvel ezelőtt lett festve és mázolva, az ingatlan V. KIVÁLÓELOSZTÁSÚ, nm-en egy nagy szobával plusz egy erkéllyel rendelkezik. Miután BELSŐ KERTRE NÉZ, ezért csendes és napfényes. Századosnegyedi városrészében a Hungária körúthoz közeli Ciprus utcában, rendezett, belső udvarral rendelkező földszinti kis társasházban eladó egy 31nm-es szobás, jó elosztású, világos, csendes tégla lakás.


Kiadó albérlet kaszásdűlő

Ingatlanirodánkban ön is meg fogja taláni az ideális kiadó lakást, ingatlant vagy albérletet Budapesten. A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet.


Vállalkozásához szeretne ideális, megfelelő bérleti díjért kínált kereskedelmi célú ingatlant találni? Az ideális kiadó üzlethelyiség 3. Szoba ( albérlet ) - Budapest X. Teljesen berendezett bútorozott szoba kiadó egyedülálló független hölgynek egy egyedül élő férfinél. Amennyiben bármelyik számlaképes albérlet érdekeli vagy kiadó lakás - szoba - lakrész tetszik Önnek és szeretne érdeklődni, úgy kérem keressen meg minket elérhetőségeink egyikén és bővebben tájékoztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerződése még nem járt le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések