2019. március 13., szerda

Jelek hogy nem ő az igazi

Ha a válasz bármelyik kérdésre nem , akkor valószínűleg nem ő az igazi. A hosszú távú céljaitok nem egyeznek. Te szeretnél gyerekeket, ő nem.


Jelek hogy nem ő az igazi

Te minden héten templomba jársz, ő ateista. Vidéken él, és nem is akar onnan elköltözni, te viszont el sem tudod képzelni, hogy ne a városban lakj. Ha kicsit is bizonytalan vagy a kapcsolatotok szilárdságában, akkor olvass tovább, mert ebből a listából kiderül, hogy valóban együtt élitek e majd le az életeteket. Minden héten lottózik, s nem veti meg a játéktermek látogatását sem.


Ha milliói vannak: rendben. Ha viszont a kaszinóban eljátssza minden pénzét, és nem aggódik, téged tesz meg tétnek akkor ne játssz vele tovább! Még egy jel amiből tudhato hogy ez a pasi nem az igazi : A barátnőid tudni szeretnék, hogy hívják. Hisszük, hogy az élet minden embernek tartogat valakit, aki tökéletesen passzol hozzá. Igazi lelki társak ők – tudd meg, hogy te is megtaláltad-e már a sajátodat!


Jelek hogy nem ő az igazi

Már azon a szinten voltunk, hogy összejövünk, de még várni akartunk. Az osztálykirándulás után nem nagyon írt, nem is beszéltünk. Régen együtt jártunk birkózni, és minden jól ment. Nálam van a pólója, és most nem tudom, mi van. Az a férfi, aki az önbizalmadat aláássa és nem bírja elviselni a sikereidet, nem kell!


Ha nem támogat és nem ad plusz önbizalmat neke azzal nem fogsz sokáig eljutni, mert hátráltat az utadon. Jelek , hogy talán nem ő az igazi írta: Ridikül. Párkapcsolatban élni nagyszerű dolog, de párkapcsolatban élni valakivel anélkül, hogy látnánk a közös jövőt magunk előtt, már kevésbé jó érzés. Ez egyértelmű jele lehet annak, hogy nem ő az igazi.


Ha akár rövidebb, akár hosszabb ideig vagyunk távol egymástól, és nem érezzük azt, hogy hiányzik, hogy bárcsak együtt lennénk, akkor ideje elgondolkozni a kapcsolatunkról. Ha folyton rossz a kedvünk. Egy ideális kapcsolat feltölt energiával, derűsek és jókedvűek. Akár úgy érze megtalálta akár úgy, hiába keresed. A következő jelek buktatják le, ha a párod fülig szerelmes.


Szeret, nem szeret… Az örök kérdés, amire mindenki keresi a választ, azonban, amíg nem vagyunk képesek belelátni valaki másnak a fejébe, addig bizonyosságot sohasem nyerhetünk arról, tényleg szeret-e bennünket a párunk. Vagy legalábbis egyelőre nem az igazi. Egy hosszú kapcsolatban számítani kell a kísértésre, azonban a hűtlenség fő vétségnek számít.


Persze előfordulhat az évek során, hogy zavarba hoznak más férfiak, azonban ha hetente előfordul, az nem jó jel. Az sem jó jel, ha folyamatosan más férfiakra gondolsz, hiszen te sem örülnél, ha partnered ilyet tenne veled. Nem gyakorló keresztény. Olykor hajlamosak vagyunk arra, hogy a szalmaszál lángját bozóttűznek nézzük.


Pláne egy kapcsolat elején. Még akkor is, ha a pasi csak lightos füstjeleket produkál. Magyarul: nem vesszük a lapot, azt gondoljuk minden rendben van, dúl a szerelem és megtaláltuk az igazit. Olykor mindannyian hajlamosak vagyunk belemenni – sőt, egy ideig benne is maradni – egy olyan kapcsolatban, amiről a szívünk mélyén talán tudjuk, hogy nem lesz hosszú életű.


Mielőtt komolyabban elköteleznéd maga érdemes megvizsgálni néhány dolgot. Az alábbi tíz jel azt mutatja, hogy vagy nem ő az ideális partner, vagy van még min dolgozni, mielőtt megállapodnátok egymás mellett. Az teljesen egyértelmű, hogy a bizalom elvesztése nem tesz jót egy kapcsolatnak. De mi van akkor, ha soha nem is bíztunk a másikban? Egy kapcsolatban soha nem lehet eléggé hangsúlyozni, elégszer elmondani, hogy „szeretlek”.


Ha látod a szemében az érzelmet, a csillogást, a vágyat… akkor minden rendben. Természetesen nem az számít, hányszor mondja el, hanem, hogy valós tartalom van-e mögötte. Amikor még nagyban dúl a szerelem, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy éppen az az igazi , akivel épp abban a pillanatban járunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések