2019. március 22., péntek

Kézi autómosó vasárnap nyitva

Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné hozzáértő szakemberekre bízni tisztítását, takarítását, akkor ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani Niagara Carwash kézi autómosónkat! Bejelentkezés nem szükséges, az ügyfélfogadás érkezési sorrend szerint működik. Tekintse meg autómosás galériánkat is!


Fót Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Az alábbiakban tájékozódhat szolgáltatásainkról, árainkról és nyitva tartási idönkröl. Az autómosó családi vállalkozásként működik. Alkalmazottaink régóta a cég alkalmazásában állnak.


Továbbképzésükröl mint mi, mint az anyagbeszállítóink folyamatosan gondoskodunk! Ha Non-stop kézi autómosó Budapest nyitva tartása érdekli, a legjobb helyen jár! Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel, és útvonaltervezővel. Kedvező árainkkal és ügyfélbarát hozzáállásunkkal mára elértük, hogy budaörsi vállalatok és kisvállalkozók zöme szerződött partnerünk. Használja ki Ön is a lehetőséget, csökkentse költségeit már ma!


Hozzájárulok személyes adataim megadásához. Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kérjük, melyet bizalmasan kezelünk, harmadik félnek nem adjuk át semmilyen más felhasználásra. Szombaton és vasárnap is nyitva ! Szolgáltatásiank a lehető legszélesebb körben kínálnak megoldást vevőink személygépjárműveinek tisztántartására, állapotának megőrzésére, illetve az adott problémák megelőzésére a klasszikus mosás, porszívózástól kezdve egészen a különböző polirozásokon, folteltávolításokon. Autómosás, autómosó , autókozmetika.


Debrecen Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Flottakezelés: Márton István Tel. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll.


Kézi autómosó vasárnap nyitva

Nyári nyitva tartás: 8. LLÁSOS MINŐSÍTETT EHRLE ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ. Az Emanuel kézi autómosó és állásos minősített EHRLE önkiszolgáló mosó a belvárosban a Kishegyesi úti TESCO közelében a MOL benzinkút mellett található a Segner téren 0-órás NON-STOP nyitva tartással. A állásos EHRLE önkiszolgáló autómosóban saját magunk moshatjuk le a gépkocsinkat akár néhány perc alatt.


Budapest legolcsóbb, legprofibb csapattal rendelkező kézi autómosója, melyben nagy tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkező kollégáinknak valamint professzionális vegyszereinknek köszönhetően gépjárművük újra csillogni fog mint új korában! Fóti úton (Diego mellett)! Minőségi anyagokkal, kézi munkával szakemberekkel dolgozunk! Kellemes környezetben egy finom kávé mellett várhatomíg megszépítjük az autódat:).


Kézi autómosó vasárnap nyitva

A leghatékonyabb megoldás, egy igényes kézi autómosó , mert a legkímélőbb módja az autók tisztításának a sok modern hókusz -pókusz ellenére még mindig a kézi mosás vízzel, pH semleges samponnal. Minden mosóban képzett kezelő biztosítja a legjobb eredményt és segíti Önt. Minden autó esetén nagynyomású kézi előmosást alkalmazunk, amely eltávolítja az összes felszíni szennyeződést és piszkot, és lehetővé teszi, hogy a mosóanyagok valóban ki tudják fejteni hatásukat. Itt az EuroPark fedett garázsában már működött hasonló technológiával kézi autómosó. Mamut I mélygarázsában már több mint éve működő kézi autómosót saját láncunkhoz csatlakoztatni, amely a Natur Wash Bubble fantázia nevet kapta.


Fitnesz terem, kondi képek, squash pálya, bowling, TRX és BOSU edzések, aerobik, alakformálás, szauna, és míg te sportolsz az autódat is lemossák. Az elmúlt évben sok-sok ezer autós távozott tőlünk ezzel a jóleső érzéssel. A SOUTHERN CAR PARK kézi autómosó éves tapasztalattal várja kedves jövőbeli,és meglévő Ügyfeleit. Szolgáltatásainkat már piacvezetővé vált RIWAX, MAXOLEN, 3M termékekkel végezzük.


Fő tevékenységünk közé tartozik a kézi autómosás, kozmetika, varázs-garázs, lámpapolírozás, ózonos klímatisztítás. Kerámia bevonat autóra, nano wax, ózon kezelés, klíma tisztítás, polírozás, motorkozmetika, kárpit tisztítás. Kézi autómosó Budapest belvárosában.


Megközelítés, telefonszám és vélemények, Savoya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések