2019. március 12., kedd

Közművelődési szakember képzés 2019

Közművelődési szakember I. A képzés minden héten kedd-szerdai napokon zajlik – kivéve az ünnepnapokat. Ft kedvezménnyel a Centrum Oktatóközpontban! Részletfizetési lehetőség, hétvégi és hétköznap esti csoportok, hogy tényleg öröm legyen a tanulás! Iskolánkban egyedülálló színházi és filmes szakmai képzések közül válogathatsz. A Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága a kollégák.


A módosítások a középfokú iskolai végzettséggel rendelkezőknek egy új, jóval több (minimum 900) órában, jóval hosszabb idő alatt teljesíthető képzés. Tanulj modern, klimatizált környezetben a CENTRUM Oktatóközpontban. Nógrád megyében a közművelődésben felélénkülő közösségi élet megszervezéséhez több jól képzett szakemberre van szükség. A közművelődési szakmának presztízst kívánnak adni, ezért a feladatellátáshoz minimum középfokú végzettség szükséges. Az első egyéves közművelődési - és közönségkapcsolati szakember - képzés befejeződött, szerdán adták át a bizonyítványokat a Megyeházán.


KultúrÁsz Egyesület irodájában. Esti képzés Gazdasági, ügyviteli képzések. Marcali Marcali Város Önkormányzata … további információt Németh Ildikó közművelődési referens nyújt, a … , valamint a munkakör megnevezését: közművelődési szakember , igazgató. KÖZMŰVELŐDÉSI SZAKEMBER II. Szentgálon egy személyben könyvtáros szervezi a kulturális programokat, kiállításokat és rendezvényeket bonyolít le Somlai Veronika.


Mivel eredeti végzettsége könyvtáros, ő is részt vett a közművelődési és közönségkapcsolati szakember OKJ-s képzésen, amely sokat segített a munkájában. Köszönjük Endrődiné dr. Bató Éva tanárnőnek a fantasztikus órákat, a Várkert Bazárban eltöltött szakmai gyakorlatot. OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. Jelenleg felhasználó olvas minket.


Iskolánk végzős Szcenikusai eredményes záróvizsgát tettek a neves szakmai bizottság előtt. A közel egyéves képzés pénteki záróvizsg. Képzés azonosító száma. Külföldi munkavállaláshoz is tudunk szakképesítést biztosítani! Mit csinál a közművelődési szakember II.


Feladata önkormányzati közművelődési intézmények, művelődési civil szervezetek, kulturális vállalkozások munkatársaként a szervezet szakszerű és színvonalas működtetése, a tevékenység feltételeinek biztosítása, a kulturális szervezőmunka ellátása a szervezet minden tevékenységi területén. A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA: Egy választott közművelődési intézmény (amennyiben ilyen jellegű intézményben dolgozik a vizsgázó, választhatja a munkahelyét is), esettanulmány műfajú záródolgozatban való jellemzése. Online listát az összes magyarországi iskola. Az iskola nyílt napjai.


Helyzetjelentek újfent, gyertek pólót csinosítani Csajbók Dorcihoz! Idegenvezető képzés szakmai program. Informatikai rendszerüzemeltető szakmai program. Irodai titkár szakmai program.


Kiadványszerkesztő technikus szakmai program. Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. Teljesen eltűntek - az eddig kizárólag tanfolyami formában megszerezhető - könyvtári és levéltári képzések, és nem indul üzleti szolgáltatási. A pályázati kiírás közzétevője a Belügyminisztérium (BM). Nagy Ildikó mestertanár, a protokoll szakirány vezetője nemcsak a szakmaiság kérlelhetetlen precizitására ügyelt a képzés során, hanem megtanulhattuk tőle azt a gondolkodásmódot is, ami minden protokollos és rendezvényszervező sajátja kell, hogy legyen, ha színvonalas, minőségi események szervezésével szeretne foglalkozni.


Ft-os KEDVEZMÉNYES áron jelentkezhetsz! Gyakorlati képzés árát a képzési díj tartalmazza! Az új induló Aranykalászos gazda csoportjaink OKJ vizsgadíja 85. Ft helyett most csak 50.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések