2019. március 18., hétfő

Kiadó albérlet pest megye tulajdonostól

Pest megyei albérlet az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Ha megtetszik valamelyik albérlet , vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Frissen festett, tágas, világos lakás, mely azonnal költözhető. Gázfűtése révén alacsony a fenntartási költsége, hosszú távra kiadó , megtekintés után akár azonnal is költözhető. PEST MEGYÉBEN ALBERTIRSÁTÓL km-re Dánszentmiklóson berendezett ház munkás brigádnak kiadó. A ház az Újhartyáni ipari parktól 15km-re az autópályától 15km-re található, A 405-ös útvonaltól 5km-re.


A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! A csoport házirendje: - Csak tulajdonosi hirdetéseket fogadunk el,. Modern lakás kiadó Törökbálint központjában,KAUCIÓ MEGBESZÉLÉS SZERINT!


Részben berendezett,illetve saját bútorokkal,személyes tárgyakkal is alakítható világos,kényelmes lakás. Egy szobával,kellemes közös térrel. Alacsony rezsiköltséggel,szépen gondozott kerttel.


A közlekedés napi szinten remekül megoldható a főváros felé. Minden elérhető közelben van. A lakás bútorzattal és technikával együtt kiadó , ahol a számítógép kiállások is minden asztalhoz ki vannak építve. A lift a pince szintig közlekedik, ahol a mélygarázsban parkolóhelyek külön bérelhetők.


Kiadó albérlet pest megye tulajdonostól

Az ingatlan elsősorban cégeknek iroda céljára kiadó , havi kaucióval, közjegyzői dokumentummal. Olcsó albérlet keresel? Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Kiadó albérletek, lakások, házak. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújítot. Zöldövezetben, Albertfalván az Allétól és a Móricztól néhány perce, kiadó a második emeleten 76nm három és félszobás felújított panel lakás alacsony rezivel. Portfóliónkban szerepel: kiadó társasházi lakás, panel lakás, családi ház, ikerház, sorház, iroda.


Kiadó albérlet pest megye tulajdonostól

Ingatlan kiadó , albérlet hirdetés. Több száz friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás jó állapotú pa. Nem kell megköszönni a csoport tagságot, semmilyen formában sem. Kiado Szeghalom Dozsa utcai 3. Ket nagymeretu (es nm), kulon bejarattal rendelkezo szobaja van. Budapest kiadó lakás hirdetések.


A kb 7-nm-es furdoszoba teljesen felujitott, uj burkolattal, zuhanykabinnal, szekrennyel, torolkozo szaritoval. A wc kulon helyisegben talalhato. Nálunk megtalálod amit keresel. Albérlet , kiadó lakás, kiadó szoba és lakótárs kereső. Térképes albérletkeresés.


Kiadó albérlet pest megye tulajdonostól

Ingyenes hirdetésfeladás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések