2019. március 6., szerda

Közelgő események itt szilvásvárad

Szilvásvárad hivatalos turisztikai holnapján. Itt mindent információt megtalálsz, ami a gondtalan kikapcsolódáshoz szükséges. Látnivalók, Gasztronómia, Szállások, Szalajka-völgy, Lipicai ménes, Élmények.


Mindenkit várunk a Kölcsey Központban! Egykoron itt álltak a Szalajka falu házai, majd később a Pallavicini család vadászháza és egy gloriette (pavilon), melynek a helyét még ma is felfedezheti a szemfüles turista. A település a látnivalói és a környékbeli nevezetességek miatt egész évben kedvelt úti cél a turisták körében.


A községben tavaszól őszig pedig különböző fesztiválok, rendezvények és programok várják az érdeklődőket. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Hamarosan újra eljön az a november végi szombat este, amikor immáron 5. TOTAL DANCE FESTIVAL-on bulizzunk egész este. A látogatók megismerhetik, sőt ki is próbálhatják többek között a kőpattintást, agyagozást, szövést-fonást, íjászatot, ősi eszközökkel gyújthatnak tüzet vagy őrölhetnek gabonát, de akár saját kőbaltát is készíthetnek. A Magyar Honvédség Megyei Hadisírgondozó Részlegének teljes állománya tudományos kutatásokat végez annak érdekében, hogy az itt fellelhető sírkövek és nevek mellé arcokat, sorsokat és életutakat tegyen.


A kutatások eredménye a közeljövőben a nyilvánosság elé kerül – hangzott az ilyetén emlékálltás ígérete. Az év minden napján sétálhatunk az ország egyik leghíresebb kirándulóhelyén: a Szalajka-völgyben. Fövényesi Mirjam vagyok, a Bodzakert főzőiskola és rendezvényház megálmodója és háziasszonya.


Olaszországban nőttem fel, ott kezdődött, már gyermekkoromban, a gasztronómia iránti szenvedély. SINOSZ Szentesi Helyi Szervezete elől a közel fős társaság, melynek tagjai között a szentesi szervezet tagjai, családtagjaik és barátaik is jelen voltak. Számos rendezvény foglal állást a leszbikusok, a melegek, a transzneműek, a biszexuálisok, az interszexuálisok, és még sokan mások jogai mellett. Partik és kulturális események gondoskodnak arról, hogy a résztvevők a szórakozásnak se szenvedjék hiányát. Rosa Wiener Wiesn-Fest.


It is kilometers from the historical town of Eger. Jó nekünk itt, jövőre is jövünk! Idén a nagybecskereki, muzslyai, hódegyházi, padéi és tiszaszentmiklósi hittanosok vettek részt a találkozón. A legendás „Bükki kövek” hazánk természetjáró történelmének meghatározó elemei.


Nem is csak azért, mert az Országos Kéktúra is áthalad némelyiken, de ezek Magyarország legszebb karsztfennsíkjának támpillérei is, melyek hófehér szikláira kiállva nézhetünk, ameddig csa. Szomorúan tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy éttermünk, a Lovas Étterem, sajnos többé már nem fogad vendégeket! A szilvásváradi lovas fejlesztés és stadion építés új koncepciójában más épületegyüttes szerepel a Lovas Étterem jelenlegi helyén, mely miatt sajnos lebontásra került.


A következő oldalon a kosárban lévő jegyeket látja. Itt módosíthatja a darabszámot, valamint visszatérhet az eseményekbe és újabb jegyeket is adhat hozzá. Amennyiben az eseményhez van érvényes kupon kó itt adhatja meg.


A “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva a rendelés véglegesítése történik. HIPHOP - MODERN - SZÍNPADI TÁNCISKOLA ÉS TÁNCSZÍNHÁZ. Kövess minket a facebook-on is! A tájékoztató itt olvasható. Várunk minden kedves érdeklődőt programjainkon, és kérjük, akik szeretnének a Társaság tagjai lenni, azok hozzák el kitöltve a mellékelt jelentkezési lapot.


Meghirdettük idei rajzpályázatunkat diákok számára. A kiírás itt olvasható. A Szalajka-patak két ága és romantikus ősfenyves veszi körül.


Egyidejűleg 1főt tudunk fogadni db vagy ágyas, fürdőszobás, WC-s, teraszos, kábeltévés szobában. Ha nem tudja a pontos címet, elég lehet csak a település és az utca nevét, vagy akár csak a település nevét meadnia. Ha a kereséskor hibaüzenetet kap, adja meg az országot is (pl.: Ebes, Magyarország)!


A Maraton Egy kis történelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések