2019. március 1., péntek

Királyréti hajtánypálya

A különálló pálya hossza közel 7méter hosszú amit 4-perc alatt körbe lehet tekerni a négyszemélyes sínbiciklik segítségével. Rengetegen vették igénybe a hevederzár csere szolgáltatást, a hevederzár szervizt és sokan tették biztonságossá hevederzárral az otthonukat. A pálya hossza 7méter, amelyet a négyszemélyes sínbiciklikkel nagyjából 4-perc alatt lehet körbetekerni. Fontos tudni, hogy a Hajtánypálya megfelelő időjárási és műszaki körülmények között tart nyitva. Királyréti Hajtánypálya.


Királyréti hajtánypálya

KERESD MEG A TOJÁSOKAT ÉS NYERJ! Válts normál áron (3Ft) hajtányjegyet, és ülj fel a hajtányra. Hajtányaik személyesek, de akár személy is el tudja hajtani. A hajtánypályán egy egyszerű vasúti szerkezet továbbítása által ismerkedhetnek meg az érdeklődők a vasúti járművek közlekedésével. Itt lehetőség nyílik arra, hogy az amúgy csak üzemi célokra használt eszközöket kipróbálják.


A királyréti hajtánypálya pft-s (azaz pályafenntartási) napjára, augusztus 12-ére már előző nap megkezdődött az előkészület. Telefonfülkének” becézett Unimog munkagépe csütörtökön délután több mint 1méter hosszban vízelvezető árkot ásott ki a pálya emelkedős szakaszán. Köszöntünk megújult blogoldalunkon! Földünk egyik legjelentősebb természetes alkotóeleme, elengedhetetlen az élethez.


The Mecseki narrow gauge railway (Hungarian: Mecseki kisvasút) is a 7mm (ft 515⁄in) railway in Pécs, Hungary. A nagyobb gyerekeknek azért, mert ők maguk hajthatják a járművet, a kicsiknek pedig azért, mert az anyuka ölében vagy mellett utazva élvezik a hajtányozást. Déli részén nem horgászok is bemehetnek a büféig. Kisvasúti szolgáltatások: Hajtánypálya A pálya egy 7méter hosszú ovális körpálya a királyréti állomás mellett.


A szerkezet egy személyes sínbicikli. Elől a nyergekből, pedálok segítségével lehet hajtani, míg hátul kényelmesen elférnek a padon a további utasok. A verseny folyamán a pálya körül, több ponton különbözo kérdéseket helyeznek el, melyeknek témája a Föld élővilága. Az erdőbe visszaérve, egyszerre egy másik, még kisebbnek látszó sínpár tűnik föl, ami a vasútnál kisebb kanyarokkal kerülgeti a fákat: ez már a királyréti hajtánypálya , amin kis szerencsével a használóit, vagyis a pedálos hajtányokat hajtó kirándulókat is láthatjuk. Gyermek és családi programok az egész ország területéről.


Királyréti hajtánypálya

Gyerek, gyerekjátékok, gyerekbarát hotelek, térképes keresés, város bontás. A Kerti Vasút és a Hajtánypálya is üzemel. A vasút mindkét végében büfé, étterem, parkoló és szálláshely is található. Ebből az alkalomból akciókkal várjuk kedves vendégeinket!


Ha te is egy napon ünnepled a születésnapod a hajtánypályával, vagy ha a neved napja van. Ez az egyik legrégebbi magyar erdei vasút. A vonalon több alkalommal (főleg ünnepnapokon és hétvégén) gőzmozdony-vontatású szerelvények is közlekednek.


Dunakanyar és környékének látnivalói, programjai, eseményei, Kisvasút. A hajtányok összesen négy személyesek, amiből kettő a hajtóké és kettő az utasoké. A Nógrádi-várrom belülről, háttérben a Börzsöny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések