2019. március 25., hétfő

Mit ne tegyél ha a férfi nem keres

Mit ne tegyél ha a férfi nem keres

Ha megtörtént, már nem tehetsz ellene semmit, azért viszont igen, hogy a lehető leghamarabb talpra állj, és megtaláld a valóban hozzád illő férfit. Persze tisztában voltál vele, hogy nincsen azzal semmi gon ha a rózsaszín köd elmúlta után már nem olyan intenzív egy kapcsolat… De egy idő után mégis az volt az érzése hogy Neked már kevés az, amit ez a férfi a jelenben nyújt. Zavarni kezdett, hogy a kiszemelted vagy a párod jóval ritkábban keres. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a leginkább előforduló kétértelmű jelet, melyek segítségével jobban megérted azt, hogy mit szeretnének a férfiak. Ne azt nézzük, hogy miért nem keres a férfi , hanem onnan vizsgáljuk a kérdést, hogy mikor keres egy férfi.


Mit ne tegyél ha a férfi nem keres

Ha olvastad a férfi gondolkodás tárgykörében az írásokat, vagy voltál valamilyen programunkon, akkor emlékszel a férfi hármas körére, ami meghatározza őt. Eláruljuk, hogy mitől borul ki igazán a pasi. Ha nem akarod elveszíteni, ismerd meg a tabukat!


Például: a férfi egzisztenciálisan már mindent elért, emiatt hatalmat keres , és ha ezt nem tudja, mondjuk, a munkahelyén vagy társadalmi pozíciókban kiélni, akkor netán elkezdi a hozzá legközelebb álló embert, azaz a feleségét vagy az élettársát uralni. Nem keres most komoly kapcsolatot. De lehet, hogy ez a pasi csak valami kis könnyű kalandot akart, és megérezte, hogy Te nem olyan lány vagy, így tovább lépett - leginkább az irántad érzett tiszteletből.


Mit ne tegyél ha a férfi nem keres

Ha egy férfira valóban hatással voltál, keresni fog. Három nap már sok, akkor agyal. Ha másnap hívo akkor meg elbízza magát. Az ideális szerintem két nap, de persze ez szituációfüggő is lehet.


Ja, és az alap, hogy ha felhívo akkor nem másnapra tervezel randit, hanem három-négy nappal későbbre. Talán kicsit a kiéheztetés miatt, meg inkább hogy lássa, nem kapkodunk. Ne ijedj meg attól, ha elutasít! Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy a nő több pénzt visz haza, mint a férfi.


Ne posztolj ki semmit facebookra! Ne hibáztasd őt a történtekért! Ne mondd meg, mit csináljon A férfi minőség lételeme az aktív cselekvés.


Egy igazi férfi nem hagyja, hogy a nő direktben megmondja neki, mit csináljon, és egy igazi Nő nem tesz ilyet. Bár már a nők nagy része is dolgozik, és saját fizetéssel rendelkezik, még sok családban a férfi viszi haza a több pénzt. Emiatt pedig előfordulhat, hogy úgy gondolja, az övé a hatalom, ő mondja meg barátnőjének vagy feleségének, hogy mit tehet és mit nem. Mit tegyek, ha szex után nem keres ? Néhány nappal ezelőtt lefeküdtem az egyik ismerősömmel és szeretném tudni, h hányadán állunk, lehet-e többről szó vagy felejtsük el egymást. Az, amit biztonságosan futtat, kiismeri, nem érheti meglepetés, nem törhetik össze a szívét, a nők tapadnak rá, és ez bőven elég, minek kötné le magát.


Zimbardo írja, nem kell megkockáztatnia azt, hogy egy másik érzelmileg akár instabil emberhez kelljen kapcsolódnia, és változzon a viálga. A korábbi bejegyzésben azt már kielemeztük, hogy szerintetek mit kereshet a Nő a Férfiban (amennyiben lemaradtál, ITT elolvashatod). Most viszont megkérdeztelek Instagramon benneteket arról is, hogy vajon a Férfi mit kereshet a Nőben. Az első meglepetést az okozta, hogy erre a kérdésre szinte csak srácok küldtek nekem választ.


A lényeg, hogy a férfi és női elme közti különbségeket ismerned kell és ne tegyél meggondolatlan lépéseket, hanem ennek fényében cselekedj. Ha pontosan tudo mit kell tenned és képes vagy kontrollálni az érzelmeidet, akkor a sikert elkönyvelheted magadnak. Na de mit kell tenned pontosan? A férfi szájjal vagy nyelvvel izgatja a nőt a lába között - ez az egyik legbeváltabb és legpraktikusabb.


Csupán kíváncsiságból kérdezem,hogy van olyan dolog amit ilyenkor nem tanácsos tenni? Mit ne tegyél , ha egy férfi mérges rád? Azért a férfiakról kérdezem mert jó magam lány vagyok,és azt tudom,hogy mit ne mondj vagy csinálj egy lányal ilyenkor. De fordítva hogy van ez?


Ne lebegj évekig az „Elváljak, vagy ne ? Magától a helyzet sohasem javul. Ha eldöntötte hogy „elválok” akkor válj el. Minden perc, amit eltékozolsz egy rossz kapcsolatban, kidobott kincs az életedből. Kínos téma, de egyáltalán nem ismeretlen: sok nő panaszkodik arra, hogy képtelen lenyelni kedvese spermáját.


Valaki egyszerűen csak undorodik a kilövellt ondótól, léteznek azonban olyanok is, akik allergiás tüneteket is képesek produkálni, ha kapcsolatba kerülnek az anyaggal. Ha valakinek, akkor nekem van tapasztalatom azzal kapcsolatban, hogy mit lehet és mit nem lehet tenni abban a helyzetben, ha a férfi anyja erősen kötődik a már felnőtt fiához. Az én férjem éves volt, amikor megismerkedtünk, én 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések