2015. január 28., szerda

Aktív habos autómosó

Aktív habos autómosó

A piszkos autó nem szép látvány. Előbb vagy utóbb, de mindenképp le kell mosni és sok esetben nem elég csak leöblíteni vízzel. Aktív hab kimagasló ár-érték aránnyal. Mi ugyanezen tartályba 24l vízhez dl Brilliance aktív hab szuperkoncentrátumot töltöttünk (1:2hígítást alkalmazva).


Az eredmény magáért beszélt, az autómosó munkatársa a falra fújva nézte meg a hab állagát: kemény, masszív hab keletkezett. MOBILWASH aktív habos autómosó. Olyan mosási technológiát fejlesztettünk az ön számára, amellyel egy nagynyomású pisztoly segítségével érintés-mentesen és karcolás mentesen tisztán tarthatja autóját.


Kedvezményes mosási programok Személygékocsi Kis Közép Nagy Jepp-Furgon, Kisteher Mikrobusz, Nagyteher Bronz külső előmosás aktív habbal szárazolás üvegfelületek cseppmentesítése 2. A FOAM JETWASH autómosó technológia vezérlését PLC (programozható logikai kontroller) végzi, ami rendkívül sokféle lehetőséget és rugalmasságot biztosít. Az érintő paneles kezelő felület (HMI) segítségével minden folyamatot lehet ellenőrizni és módosítani, ha szükséges. Egyedülálló aktív habos (Foam Wash) technológia prémium, átlagon felüli tisztítóhatással és extra habzással. Kézi autómosó Siófokon a Béri Balogh Ádám utcában egész évben!


Gyere el hozzánk és garantáltan karcmentes kézi aktív habos autómosással, kedvezményes autómosó csomagokkal várunk Téged is! Mi a menete a mosásnak ha behozod az autódat? Az elmúlt néhány évben több ezer!


Petrol nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, emiatt a kézi autómosók a legmodernebb Uniwash, Istobal és Ehrle típusú mosókkal vannak ellátva, így csekély mennyiségű vízfelhasználással, tiszta és rendezett körülmények között kifogástalanul tisztíthatja le autóját a barátságos kialakítású autómosó szigetek egyikében. Van egy olyan tévhit az autósok körében, hogy a gépi autómosó károsítja a fényezést. Autómosó és -kozmetika.


Csak a valóban kényes, lakkozott, újrafényezett és lakkozott kocsikra igaz ez valamelyest, még akkor is, ha látszólag kevésbé kíméletes a gépi autómosókban a forgó autómosó kefe. Prémium minőségű autómosás és autókozmetika Hatvanban. Az autómosónk Debrecen belvárosában a Kishegyesi úti TESCO közelében, a MOL benzinkút mellett található a Segner téren.


Ez a weboldal sütiket (kisméretű szöveges fájlokat) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. A süti információkat a böngésződ tárolja, és olyasmiket csinál, mint például felismer, hogy jártál-e már ezen a weblapon, és ha igen, megőrzi, hogy mit csináltál és hogyan szereted használni a weboldalt, vagy például névtelen. Az autójának tisztán tartása fontos szempont sok ember számára. Abban az esetben ha Ön is törődik az autójával akkor az nálunk jó kezekben van.


Cégünk komplex szolgáltatást kínál gépjárművének tisztán tartását illetően. HABFÜRDŐS ELŐMOSÁS HABLÁNDZSÁVAL. A hablándzsa felszerelésével egy olyan aktív habos előmosó program került beépítésre, melyet nem csak a fiatalabb korosztály, hanem a tisztaságra igényesebb középkorúak is kedvelnek. Az ózongenerátoros technológia alapja az oxidációs folyamat, mely során a különféle szennyeződések, baktériumok és vírusok és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagok (pollen, atka stb.) elpusztulnak. Amiben különbözünk a többi kefés mosótól: Nálunk a meleg lágyvizes aktív habos áztatás és az azt követő magasnyomású mosás minden mosási program része, így biztosan nem kerülnek nagyobb szennyeződések a kefékbe.


Az érintésmentes technológiánál használt vegyszerek garantálják a tökéletes szennyoldást. Carwash by Foam Jetwash active foam carwash system. További információkért látogasson el a honlapunkra!


Kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön által igényelt időpont nem automatikusan visszaigazolt. Az aktív hab előnye, hogy dörzsölés nélkül távolítja el a szennyeződéseket! Munkatársaink minden foglalást személyesen mérlegelnek és hagynak jóvá.


Kárpit tisztítást, bőrápolást, kézi waxolást időpontegyeztetéssel tudunk vállalni. Az végső ár megállapítása a szemrevételezés után történik. FÁ-s) árak és az átlagos szennyezettségű gépjárművekre vonatkoznak!


Matt,selymfényü ápolóval! Egyedülálló mosótechnológia Prémium, átlagon felüli tisztítóhatással és extra habzással. A legtöbb kézi autómosóban a bogároldásért, az aktív habos előmosásért és a viaszért több száz forintot kell fizetni ha a megrendelő kívánja.


A minőségi munkához elengedhetetlen ezek alkalmazása illetve a gépjármű fényezésének megóvása végett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések