2015. január 12., hétfő

Mol kézi autómosó használata

MOL Group in co-operation with the University of Pannonia , Faculty of Information Technology offers candidates the possibility to acquire sound knowledge of professional, market leading software and experience complex operations right inside the oil industry. Használata : A fúvókát kb. Különös tekintettel legyen az extrémebb szennyeződésű helyeken, mint például az autó eleje, valamint a kerekek mögötti részek. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Nálunk az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb! Amit garantálunk: gyorsaság, minőség megfizethető áron! A Mol -benzinkúton, a volt gépi autómosó helyén működünk KÉZI AUTÓMOSÓ -ként. Minősített EHRLE Autómosó programot, így szorosabb együttműködést alakítottunk ki azon partnereinkkel, akik EHRLE standardok szerint. Autómosónk Pécsett a Budai Vám Tesco parkolójában található.


Autóját lemoshatja pénzérmével fizetve, vagy. Kézi autómosók – Ahogy a profik csinálják. Aki szereti az autóját, az legalább havonta egyszer vigye el egy rendes kézi mosóba, például Budapest XI.


Nándorfejérvári és a Hengermalom út sarkára, ahol a mi tesztautóinkat is makulátlanul tisztára pucolják fotózás előtt és leadás előtt. Az Emanuel kézi autómosó a belvárosban a Kishegyesi úti TESCO közelében a MOL benzinkút mellett található a Segner téren. A megérkezést követően szakképzett automosós kollégánk befújja a gépkocsit a nagy hatékonyságú aktív habbal , ami néhány perc elteltével teljesen feloldja az autón lévő szennyeződéseket.


Szerződött partnereinknek lehetőségük van a háztól-házig szolgáltatás igénybevételére. Míg munkáját végzi addig kollégáink elhozzák és kitakarítják gépjárművét így ezzel is időt spórolnak meg Önnek. Megfelelő szakmai ismeret. Nagyon fontos tényező, hogy munkatársaink akik a gépkocsikat kívülről-belülről tisztítják, a gőzgép használatához magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ez nagyon fontos , mert a technológiát tudni kell használni, a ronggyal és gőzzel tudni kell bánni, illetve a speciális szerek használatának ismerete is fontos.


A Rohé tartja karban például az Esso, a Shell és a Mol mosóit. A MOL autómosók mindig a rendelkezésére állnak, hogy csillogóvá varázsolják autóját. Egy kívül-belül tiszta autóban örömmel fog vezetni, a megtett távolságtól függetlenül.


Az autójának szüksége van a MOL autómosók által biztosított kényeztetésre! Az általunk forgalmazott autómosó berendezéseket és a mosási technológiát Robotwash márkanév alatt értékesítjük. Magyarországon cégünk látja el az amerikai Cleaning System Inc. Miért van az, hogy egyes önkiszolgáló autómosókban szigorúan tilos az autómosó kefe használata ? Minap jártam igy egynél! Rámszóltak,hogy rakjam el a kefét,mert 30ezerre büntethetnek.


Cookie-k használata nélkül a weboldal összes funkcióját NEM tudjuk működtetni. A cookie egy olyan rövid szöveges információ, mely a böngészőn keresztül töltődik le a felhasználó számítógének a merevlemezére, így a Weboldal képes lesz emlékezni a felhasználóra. Maksi önkiszolgáló autómosó Érzékelhető különbség Érintés nélküli tisztaság.


Nincs szükség szivacsra, dörzsölésre. Egyszerűen, gyorsan, könnyedén maximális tisztaság érhető el. A tisztítás befejeztével cseppmentesen megszárad a felület. VALÓBAN NEM KELL AZ AUTÓT ÁTTÖRÖLNI! A felhasznált szerek tekintetében kijelenthető, hogy az Easy Wash System kézi autómosók nem használnak savas, lúgos, illetve olyan szereket melyekben szilikon található.


Tisztító és ápoló szereink használata esetében az elsődleges szempont minden esetben a környezetbarát tulajdonsága és hatékonysága volt. Figyeletúl nagy a távolság az úti célok között. Kérem, adjon meg több töltőállomást az útvonalához. Kattintson a töltőállomásra és nyomja meg a Hozzáadás az útvonalhoz feliratú gombot - ha ez nem látható, akkor már hozzáadtva a töltőállomást az útitervéhez. Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld!


Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések