2015. január 9., péntek

Fried kastelyszallo resort

Fried kastelyszallo resort

Legjobb áron itt foglalhat! Minden aktuális ajánlat! Standard szobáin k szolgáltatásai és felszereltsége megfelelnek a négycsillagos kategória elvárásainak.


Balaton Lake is the perfect escape for a beach experience. Több hektáros gyönyörű birtokon helyezkedik el a szecesszió stílusú épület. Hagy hogy elvarázsoljon a vidék! Fiecare rezervare este confirmata direct de catre unitatea de cazare. Expedia Last Minute Travel Deals.


Fabulous Daily Deals-Only Hrs. Book Now to Secure Your Deal! Redeem Points for Travel Vouchers!


Fried kastelyszallo resort

Kültéri- és beltéri medencék Koktélok Masszázs Borkóstoló Keresse hűsítő nyári ajánlatainkat! Simontornya, Malom út 33. Az ajánlat megérkezése után dönthetsz az ajánlat elfogadásáról vagy elutasításáról, de az esetlegesen felmerülő kérdéseket még ekkor is feltehete illetve módosíthatod az ajánlatkérés részleteit. A vadászház a családias légkör megtestesítője.


Konferenciahelyszínek, konferenciaszervező cégek. Szemet gyönyörködtető szőlődombok közt, egy park közepén áll e mesébe illő épület. Rendezvényhelyszínek, rendezvényszervező cégek.


Foglalás, ajánlatkérés gyorsan és egyszerűen itt. Sajnáljuk, hogy nem nyerte el tetszését kínálatunk, biztosíthatom, hogy minden reggel volt a húsvéti svédasztalon sonka. Illetve a húsvéti ételeinkre más vendégünktől nem érkezett panasz. Bízunk benne, hogy hamarosan újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket.


Páratlan bútorzat a kastélyépületben. A szecessziós stílusban épült kastély kiválóan alkalmas céges, illetve nagyobb méretű magán rendezvényekre egyaránt. A valódi kikapcsolódást wellness és beauty szolgáltatással teszik teljessé. A szálloda saját borospincéjében a Vendégek megkóstolhatják a hagyományos eljárással készült kastélyborokat, emellett a Panoráma Borteraszon lehetőség van bográcsozásra és grillpartira is.


Fried kastelyszallo resort

Szálljon meg történelmi kastélyhotelünkben és adja át magát a pihenésnek. A kastélyszálló nemcsak gyönyörű épülete miatt jó választás, de változatos szolgáltatásaink is vendégeink kényelmét helyezik előtérbe. Kastélyhotel Sasvár Resort.


The Castle Hotel is located in the heart of the multi-acre French park, surrounded by charming vineyards, mysterious forests and beautiful landscapes. A magas színvonalú, igényes berendezésű, légkondicionált étterem, mely konferenciateremként is funkcionál. Töltődjön fel pihenéssel és lazítással, március 15-én ünnepeljen szállodánkban. Három csillagos wellness hotel a Mátrában. Akciók, csomagajánlatok magánszemélyeknek és cégeknek is!


Wellness, sóbarlang, kalandpark. Hozzánk érkezve, otthonától távol, egy másik kedves „családban” találhatja magát, ahol őszinte mosoly, természetes. Ft helyett kedvezménnyel 46.


Get the Best Price for Your Next Hotel Booking. Find Great Hotel Prices Today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések