2015. január 12., hétfő

Időkép budapest óráról órára

Párás reggel után napos idő jön - Hétfőn sokfelé ébredhetünk párás, ködös időre, helyenként ködszitálás is előfordulhat, majd napközben nyugaton, délnyugaton lesz erősen felhős, borult az ég, ezeken a tájakon néhol gyenge szitálás sem kizárt, máshol viszont sokat fog sütni a nap. Viharos napokat élt át a horvát tengerpart. Nem kímélte az időjárás az Adriai-tenger partvidékét kedden és szerdán, ahol heves esőzés és szélvihar vonult végig.


Az átvonuló hidegfront hatására a délutáni óráktól nagy területen egyre kedvezőbbek lesznek a feltételek záporok, zivatarok kialakulásához. A hazánktól délnyugatra örvénylő ciklon egyre nedvesebb levegőt szállít térségünkbe, záporokat, zivatarokat eredményezve a keddi napon. Szombat délutántól egyre nagyobb területen kedvezővé válnak a feltételek zivatarok kialakulásához. A hidegfront felhőzete már betakarta az ország nagy részét, de az eső csak a délutáni órákban érkezik meg. Kedden is többfelé indul párásan, ködösen a nap, alacsony szintű rétegfelhőzet is kialakulhat, illetve ismét több helyen lehet gyenge fagy.


Az Időkép térképről kiderül, hogy egy adott helyen éppen a napsütésé, a felhőké, a havazásé vagy az esőé-e a főszerep. A térkép az elmúlt perc észleléseiből készül valós időben, így látható rajta az időjárás aktuális helyzete, a zivatarok mozgása, hogy hol van szükség napszemüvegre vagy esernyőre. Jég, viharos szél, eső - mutatjuk óráról órára , mikor változik meg minden.


Vasárnap egy hidegfront érkezik sokfelé záporokkal, zivatarokkal, északnyugatira forduló élénk, erős, helyenként viharos széllel és néhol jéggel, felhőszakadással. Kevesebb csapadékra az északkeleti tájakon számíthatunk. A hőmérsékleti maximum térkép a domborzat figyelembe vételével mutatja meg a napi várható maximum hőmérsékletet. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára.


A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Robog felénk a vihar - pontos menetrend óráról órára. Napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, majd estétől északnyugat felől beborul az ég.


Délután főként a délkeleti megyékben elszórtan, majd estétől északnyugat felől egyre többfelé számíthatunk záporra, zivatarra. Aktuális időjárás, hőmérséklet, napos előrejelzés. Csütörtökön északnyugat felől hidegfront éri el térségünket. A portál előrejelzése szerint csütörtökre nyugat felől ismét nedvesebb légtömegek érkeznek, főként a Dunántúlon valamint északon kisebb csapadékra is számítani kell, mely a hegyekben ismét hó formájában hullhat. Hidegfront vonul át - írja az Időkép.


Az átmeneti esőszünetet követően éjszaka nyugat felől érkezik az újabb csapadékzóna. Az Időkép videóján jól látszik, ahogy hétfő délutántól aztán elönti a hideg levegő az országot, kedd reggel olyan érzésünk lesz, mintha egy másik évszakra ébrednénk: A meteorológusok szerint a hét második napján lesznek olyan helyek, ahol fokkal lesz hidegebb a mostaninál. Hungarian supergroups on the stage - guitaring and staring Tibor Tátrai in.


Minden esetben legyünk tisztában azzal, hogy a jég minősége óráról - órára változhat, ráadásul helyenként jelentős eltérések adódnak. A sportolásra alkalmas jégfelületen gyakran okoznak balesetet a fedetlen horgászlékek. Budapest , Syma rendezvénycsarnok. Ha megtörténik a baj, azonnal segítséget kell hívni.


Magyarországra, mutatjuk óráról órára Délután öt óra fele érkezik az országba, észak-kelet irányba mozdul. Ahogy arról korábban beszámoltunk, péntek késő délutántól, estétől nyugaton megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és a Dunántúlon már zápor, zivatar is kialakulhat néhol. Délutánra Magyarországot is eléri az a hidegfront, ami véget vet az Európa felett elterülő, halálos hőhullámokat okozó omega-blokk által kialakított hőségnek, a mostani, bőven harminc fok feletti hőmérséklet akár tíz Celsius-fokot is zuhanhat, kilométer per órás.


Estétől többfelé havazásra vált az eső, a téli csapadék várható haladásáról az Időkép készített videót. A YOGASECRETS STUDIO egy modern jógaközpont Magyarország legnevesebb oktatóival Kezdő és haladó csoportos órák Workshopok Egyéni jógaórák, gyorsan, rugalmasan, gyönyörű környezetben, legjobb tanároktól. Az órák változatosak, kihívásokkal teliek is, de nagyon hamar lehet érezni a fejlődést, ha rendszeresen járunk és ez hatalmas boldogság, érezni, hogy óráról órára meghaladjuk saját Magunkat, saját testünk korlátait törjük át.


Natiék minden támogatást megadnak a fejlődésre, csak Magunkat kell odatenni, Rajtuk nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések