2016. május 4., szerda

Ányk abevjava keretprogram szerviz frissítések

Ányk abevjava keretprogram szerviz frissítések

NYK keretprogram beállítása 1. A keretprogram frissítés funkciójával ezek érhetőek el: - A keretprogram frissítése. A már letöltött és telepített nyomtatványok frissítése. Ha vannak frissítések akkor a program ablak ikon sorában egy nagy Frissítések elérhetőek gomb jelenik meg. B4Adatlap ingatlanhoz kapcsolódó tulajdonjog, vagyoni értékű jog megszerzése esetén a vagyont szerző illetve a bevételt szerző adatainak továbbá illetékmentességek.


Ányk abevjava keretprogram szerviz frissítések

IAFAK Kérelem és kiigazítási nyilatkozat a belföldön nem letelepedett adóalanyokat és a Közösség más tagállamában nyilvántartásba vett nem adóalany jogi. AEE pénztárgép forgalmi adatok PTGADAT Az adóügyi ellenőrző egységen (AEE) eltárolt és a NAV-hoz továbbított online pénztárgép forgalmi adatainak kiadása. Mivel a telepítővel csak a home, mappába lehetett telepíteni, egyszerűbb volt mint gondoltam volna.


Könnyebb is volt, hogy nem root-két telepítettem, terminálból, hanem user-ként az abevjava _install. Megnyitás ezzel: OpenJDK Java Runtime. Kérjük frissítsen az ABEVJava verzióra. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ha a NAV következő oldalain 2018.


Ányk abevjava keretprogram szerviz frissítések

Ebben már elérhető a Frissítések (régi AbevUpdate) kezelése a Szerviz Frissítések menüpontban. A szükséges keretprogramok a lap aljáról tölthetők le. Csoportos importálás Elérhetősége: Kötegelt nyomtatvány ellenőrzési lista 1. Szerviz - Csoportos importálás Ezzel a funkcióval az alábbi feladatot lehet megoldani: más típusú (pl:.imp,.dat,.xml,.xkr,.xcz) állományok beimportálása a nyomtatványkitöltő programba Ez a funkció az állományok kijelölése után batch módban fut.


AbevJava ÁNYK programban Szervíz Frissítések menüpont. Nem kompatibilis a 2017. Oracle új JAVA (Java SE platform JDK, JRE) verziója a jelenlegi ÁNYK programmal (v7) – figyelmeztet honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések