2016. május 27., péntek

Esztétikai pedikűr tanfolyam

Ha szeretnél elsajátítani egy igazi hiányszakmát itt a helyed! A képzésen megtanuljuk a kézi, esztétikai pedikűr összes szabályát. Az alap OKJ lábápoló tanfolyam alatt és után lehetősége van mindenkinek, aki fejlődni szeretne, hogy a meglévő pedikűrös elméleti és gyakorlati tudását a szakmához kapcsolódó továbbképzéseken bővítse.


Mi a különbség az esztétikai pedikűr , a gyógypedikűr és a gyógyító pedikűr között? Az OKJ lábápoló tanfolyam elvégzése után nyugodtan nevezheted magad pedikűrösnek, mert nem fog gondot okozni a pedikűr eszközök használata, a bőrkeményedések eltávolítása és a lábkörmök szakszerű kezelése. Tanuld meg nálunk a pedikűrös szakmát. Lábápoló tanfolyam Budapesten OKJ-s végzettséggel az Aphrodite Oktatási Centrumban.


Róth Éva pedikűr tanfolyama. Tanfolyam során kiváló oktatók segítségével sajátíthatják el a tanulók a szakma rejtelmeit. Délelőtt esztétikai pedikűr oktatás, 3D-4D. Minden műkörmös tanfolyam esetében biztosítunk díjmentes jegyzeteket, mind elméleti, mind gyakorlati témakörben. Sajnáljuk, de ez az ajánlat már lejárt.


Az okleveles pedikűr (lábápoló) - tanfolyamunk részvételi díja magában foglalja a tanóra képzési időt (tanóra = perc) Az okleveles lábápoló tanfolyam ideje alatt a szükséges alapanyagokat és eszközöket is mi biztosítjuk tanítványainknak, nem kell kötelezően semmit megvenned. Kattints és válogass a legjobb ajánlatok között az Alkuponon! Gyógyítást segítő pedikűr. A lábaink tartó pillérként szolgálnak egész életünkben, fordítsunk nagy hangsúlyt lábaink ápolására!


Ez a weboldal egyrészt PEDIKŰRÖS szakembereknek, és leendő pedikűrösöknek szól. Manikűrös-műkörömépítő vagy esztétikai pedikűr tanfolyam. SHIRAZ TANODA - Budapest - VI.


Esztétikai pedikűr tanfolyam

Mitől egyedi a Bónusz Brigád? Vonzd a tekinteteket ápolt, csini praclijaiddal! Meg hát, nem utolsó szempont az egészségügyi része sem a dolognak, hiszen az esztétikai pedikűr mindig jót tesz a megfáradt lábaknak!


Az Aphrodite Oktatási Centrumban az alap lábápoló OKJ képzés mellett négy különböző pedikűr továbbképzésein ismerheted és tanulhato meg milyen lehetőségeid vannak a pedikűrben és milyen szolgáltatásokat igényelnek a vendégek. Esztétikai pedikűr géllakkal. A pedikűr a szépségipari szolgáltatások között mostoha gyerek, pedig lábaink egy életen át szolgálnak bennünket, tegyünk mi is érte!


Esztétikai pedikűr tanfolyam

A lábápolás nem pusztán esztétikai kérdés, sajnos csak akkor fordulunk szakemberhez, mikor fájdalmas elváltozások gyötörnek bennünket. OKLEVELES ESZTÉTIKAI PEDIKŰR TANFOLYAM. Pedikürös Gabriella, Budapest. Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Diszkréció, különleges bánásmó fekvőbetegeket is kezelünk és akár házhoz is megyünk.


A pedikűrös rövidíti és formázza a körmöket, valamint igény szerint díszíti azokat. Soak Off Orosz gépi pedikűr tanfolyam , Székesfehérváron. Nyakunkon a tavasz, a jó idő. Lassan, de biztosan lekerülnek a cipők a lábakról, és beindul a pedikűr , és az esztétikai pedikűr szezon is.


Tanfolyamunk segítségével olyan ismeretek birtokába jut, amelyekkel elsősorban esztétikai igényeket elégíthet ki a kéz- és lábápolás, műkörömépítés területén, hiszen a kulturált megjelenéshez elengedhetetlen, hogy kezünk és lábunk is egészséges, jól ápolt legyen. Az egészséges lábak igénylik a rendszeres esztétikai pedikűrt, a beteg lábak a rendszeres gyógypedikűrt. Szeretettel vàrom kedves vendégeimet gyogy pedikűr illetve esztétikai pedikűr és kényeztető làbàpolàs keretein. Egy kis családias szalonba invitállak, bejelentkezés alapján dolgozom, úgy hogy kérlek, a hirdetésben megadott számon hívj időpontért, vagy elérhető vagyok a FB-on is, a Pillepedi oldalon, ahol üzenetben érdeklődhetsz, s szintén kérhetsz időpontot. Az esztétikai pedikűr célja a vendégeink lábának széppé tétele, a bőrkeményedések megszüntetése, szarupárkány feltolása, köröm rövidítése, formázása, csiszolása, lakkozása, és az egyéb díszítő technikák alkalmazása, és a kényzetető lábápolás.


Látványos eredménnyel járó, tartós munka. Ha igen, akkor ez az ajánlatunk sokat segíthet, hiszen ezzel a kuponnal alkalommal is letudhatod a lábaid és körmeid gondját! A tanfolyam költsége tartalmazza a jegyzeteket, egy 30. Ezek az eszközök és alapanyagok a hallgató saját tulajdonában maradnak.


Ft értékű rozsdamentes acél manikűr- pedikűr készletet, 26.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések