2016. május 13., péntek

Bak horoszkóp 2019 január

A Bak csillagjegy szülöttei, akinek uralkodó bolygója a Szaturnusz, általában kimondottan realisztikusak, és materialista világszemlélettel rendelkeznek. A Bak -férfit a Szaturnusz irányítja, mely a kötelességteljesítésére ügyel. Bak -szerető addig nem hagyja abba a szeretkezést, amíg mindkettőtök vágya ki nem elégült. Ami még jobban feltüzeli: Nem szereti, ha irányítják.


Azt viszont azt igen, ha éreztetik vele, hogy jól csinál valamit. Januárban amibe belevág a Bak , azt minden esetben siker koronázza. Patkány évének kezdete. Egy remek időszak következik a karrieredben, ám egy teljesen másik területen, mint amelyben idáig dolgoztál. Január a horoszkóp szemszögéből nézve az egyik legkiemelkedőbb hónap.


Sok ember tudatában ugyanis az újév jövetele új kihívásokat hoz. Mindenki tiszta lappal indíthat, csak rajtunk áll, hogy állunk az élet dolgaihoz. Nagyon mozgékony hangulatban vagy, de talán egy kicsit soknak érzed a kötöttségeket, amelyekkel a mindennapok során szembesülsz. Rájössz, hogy egy kis szabadságra vágysz, amit meg is valósíthatsz olyan formában, hogy néhány napra elutazol, s kiélveze hogy oda mész, ahová csak akarsz.


Bakok és sok pozitív élmény vár rájuk. A csillagok azt üzenik nekik, hogy ne feledjék, hogy a tettek ékesebbek a szavaknál. Tartsák meg racionális gondolkodásmódjukat és legyenek gyakorlatiasak, amikor terveik kivitelezéséről van szó.


A Vénusz és a Hold is szemben áll januárban a Bika jegyével. Lehetséges, hogy érzelmek szintjén nem úgy indul a január , mint ahogyan ön azt eltervezte. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes tö. A munkahelyeden sikereket könyvelhetsz el, akár előléptetésre is van esély.


Bak horoszkóp 2019 január

Számodra fontos az elismerés és a megbecsülés, bár nem vágysz mindenáron vezető szerepre. Bak (december - január 20) A hét első napjaiban bizonyos fokú, kideríthetetlen eredetű nyugtalanságot tapasztalhat magában. Ez az állapot aztán szép fokozatosan, ahogy jött, úgy meg is szűnik.


A hét második felétől rendszerez, listákat ír, időben szeretne felkészülni a közelgő ünnepekre. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Nem sokat törődsz munkatársaid lelkével, erre már nincs is igazán energiád.


Bak horoszkóp 2019 január

A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lógatnád a lába és semmit sem csinálnál. Ha ez nem lehetséges, akkor a munkához úgy állj hozzá, hogy más is hozzáférjen.


Fontosabb bolygó hatások, jeles napok, holdfázisok, retrográd időszakok. Megtörténhet, hogy a mai napon önző módon viselkedhetsz. A Halak csillagképben elhelyezkedő Hold hatására koncentrációs problémái adódhatnak.


Szeretnéd a legvonzóbb formádat mutatni kedvesednek, és ennek érdekében hajlandó vagy több időt szánni önmagadra. Erotikus hatást érhetsz el, ha bőrödet fokozottabban gondozo így selymesebbé, puhábbá válhat. Heti általános horoszkóp - bak.


A cikk a hirdetés után folytatódik. A hónap elő felében egy friss ismeretség lehet hatással a karrieredre, vagy a magánéletedre. Az új kapcsolat kellemes meglepetést hozhat, de egyben nagyon megnöveli az esélyét egy konfliktus kialakulásának is. Nem mindenkinek tetszik majd ugyanis a környezetedben a friss változás, amely előtt állsz.


Ha szülő vagy, és a gyermekeddel eddig nem volt minden rendben, akkor most örömmel konstatálhato hogy szinte nem is kell őt kérne noszogatno magától teszi mindazt, amit te jónak tartasz. Korszakalkotóknak is bátran nevezhetők azok az ötletek, amelyek most pattanhatnak ki a fejecskédből. Ha ezeket meg tudod valósítani, akkor számíthatsz arra, hogy a bankszámládon jelentős mértékben növekedhet az összeg. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. A Vízöntő furcsa a számodra.


Egyik oldalon elbűvöl, a másikon tudo hogy megőszülnél, ha kapcsolatot kezdenél vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések