2016. május 23., hétfő

Betegségek lelki okai azig

A kisgyermek nem kis felnőtt, aki csak a méreteiben különbözik tőlünk, hanem teljesen más anyagcserével és immunrendszerrel rendelkező, sokkal sebezhetőbb ember. A gyerekeknél bizonyos betegségek szinte kizártak, ilyenek az immunológiai és reumás betegségek , nagyon ritkák az epekő és a vesekő. Most a gyomor betegségeiről szólok, melynek lelki oka az érzékiség.


Az érzékiségnek két része van: Egyik a szexualitás érzékisége. Kismedencében okoz gondokat. Másik az általános anyagelvűség. Betegségek lelki okai A-Z-ig Elgondolkodtató! A betegségek lelki okai 1. Ez a lelki ok okozza A lelki béke alapköve Milyen lelki titkot őriznek a csillagjegyek?


A depresszió például olyan mentális betegség, amely súlyosan megzavarja az ember érzelmi egyensúlyát, tartósan és lényegesen rontja az életminőséget (a munkaképességet és a személyes kapcsolatokat). Testi betegség lelki okai. A partner kapcsolat szellemi- lelki téren zavart mutat. Az érintett fél lehet a házastárs, barát, gyermekek, munkahelyi főnők vagy munkatárs.


Betegségek lelki okai azig

Okai megegyeznek az emlőráknál leírtakkal. A vékonybél betegségek lelki okai között az amőbás fekély, bélkarcinóma, diverticulosis, bélféreg fertőzés, bélbetüremkedés, iszkémiás colitis, arteria mesenterica ischaemia, végbélgyulladás, tífusz fekély, colitis ulcerosa és gyulladásos bélbetegség idézik elő a vékonybél fekélyét. A húgyúti betegségek lelki okai A természeti népek még ösztönösen érezték-értették testük jelzéseinek üzenetét, és tudták, min is kell változtatniuk.


Nekünk is jót tesz, ha tisztában vagyunk betegségeink, panaszaink jelentésével, azaz testünk üzeneteinek szimbólumrendszerével! Azaz a hízás lelki okai nőknél gyakoribbak lehetnek. A stressz is a hízás lelki oka lehet! Továbbmenve: a depresszió oka lehet a fokozott, fel nem dolgozott stresszállapot is, de depresszió esetén sokkal kevésbé vagyunk képesek elviselni a külső stresszhatásokat, így egy farkába harapó kígyó esetével állunk szemben. Cikkünkben összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló tüneteket és betegségeket és azt, mi állhat a hátterükben.


Betegségek lelki okai azig

Lássuk, melyek ezen betegségek lelki okai. Régi sérelmeket, a múltammal kapcsolatos negatív dolgokat „dédelgetek” magamban, amelyek felhalmozódnak, és szilárd formát öltenek. Lelki oka általában érzelmi sokk. Rá kell ébrednem, hogy a daganat, torlaszt állítva, energiámnak egy részének útjában áll.


A merevedési zavar lelki okai Erika Rozs. Mik lehetnek a teniszkönyök lelki okai ? Melyek a legjobb székletlazító ételek? Hogyan lehetséges az érszűkület otthoni kezelése? A daganatos betegség kialakulásának feltételezett lelki okai : A fiatalkori elszigeteltség, elhagyatottság, kétségbeesettség.


A mélyebb emberi kapcsolatok veszélyesnek minősítése. Felnőttként létre tudott hozni erős, tartalmas kapcsolatot, vagy munkájába fektetett nagy energiákat, ezért élt, ez lett élete értelme. Közvetlen környezet mérgei mellett lelki tényezők is erőteljesen befolyásolják a hámsejtek állapotát.


Hangulatingadozásaidnak megfelelően bőröd is változékony, lehet szürke és fakó, de ragyogóan üde is attól függően, te milyen színben látod a világot. Ha tudjuk az egyes betegségek lelki okát, gondolataink meggyógyításával ismét visszahozhatjuk az egészségünkhöz fontos egyensúlyt. Egyre többen elismerik, hogy az egészség nem csupán testünk helyes működését mutatja, hanem azt, hogy testi, lelki , szellemi összhangban élünk. Mentális okai : lelki válság miatti hitehagyottság, mások törekvéseinek semmibevétele, szellemi tunyaság, isteni energiák befogadására képtelenség, túlzott önkínzás, szeretet fogadási képtelenség miatti ártószándék. Ebben a cikkben talán ez az egyetlen olyan betegség, amelynek lelki háttere nem is lehetne egyértelműbb, hiszen ha a szervezet maga ellen fordul, annak valószínűleg komoly pszichikai okai vannak.


Betegségek lelki okai azig

Az orvostudomány azonban jelenleg még a sötétben tapogatózik e téren. Mára már elfogadott, hogy a betegségek kialakulásában jelentős szerepe van a lelki okoknak. A félelem, a lelki fájdalom, egy megrázó veszteség, a harag, az elutasítás vagy a tehetetlenség - mind-mind képesek először energetikai szinten, majd a fizikai, a test szintjén tüneteket, betegségeket produkálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések