2016. május 18., szerda

Manikűr pedikűr budapest 9 kerület

Manikűr pedikűr budapest 9 kerület

Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Kattints és jelentkezz be a következő időpontra. Műköröm, manikűr , pedikűr. Pedikűr , Gyógypedikűr.


Lábunk nap, mint nap erős viszontagságoknak van kitéve, hiszen azon járunk. Az átlag emberélet során 1ezer km-t teszünk vele! Karban kell tartani, kímélni kell.


Erre a pedikűr a megoldás. Ferencváros kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Várom önt sok szeretettel a 9. Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után pedig testi-lelki harmóniában, feltöltődve térhet vissza a mindennapi élet körforgásába.


Tudta hogy a menstruáció ideje alatt nem ajánlott hajat festeni? Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Vintage Szépségszalon – Kéz és lábápolás, fodrászat, műkörömépítés, hajhosszabbítás.


Fogadd meg kéz- és lábápolási tanácsainkat, és válassz egy manikűr vagy pedikűr kupont! M3-as közelében igényes, csendes helyen,(a IV, XIII, XIV és XVI -ik kerületek közelében) műköröm, pedikűr , manikűr. A Szépségműhely Bukosza Erika szépségszalonja a 11.


Szolgáltatásaink: Szálazott szemöldök tetoválás készítése, Férfi női és gyermek fodrászat, manikűr és műkörömépítés, pedikűr , lábápolás, kozmetikai kezelések, tartós sminktetoválás, intim szőrtelenítés férfiaknak és nőknek. A manikűr és a pedikűr a kéz és a láb körmein végzett szépészeti eljárások. Próbálja ki Ön is egyénre szabott szolgáltatásaimat, igény esetén akár az otthonában, hétvégén is (csak manikűr és pedikűr , gél lakkozás háznál nem igényelhető), és tartozzon családtagjaival együtt elégedett ügyfeleim táborába!


Kívánságra házhoz megyek! Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre.


Másodyné Juhász Anita vagyok. Ez a linkgyűjtemény azzal a céllal jött létre, hogy a kézápolás és lábápolás egyre szélesedő palettáját bemutassa a téma iránt érdeklődő laikusoknak és. Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt tudjuk nyújtani Önnek a weboldalunkon. Születésünktől fennálló (genetikai) vagy időközben kialakult betegség, nem megfelelő lábbeli, műszálas harisnya, zokni, túlsúly, álló munka, és még számos egyéb okból kifolyólag lábunk elfára megduzza bőrkeményedések, boltozatsüllyedések, egyéb deformitások (kalapácsujj, tyúkszem, bütyök) keletkeznek rajta és a körmünk is deformálódhat. Az Angelhair Szépségszalonban profi fodrász,greenlight professional termékekkel garantálja a természetes színeket és haja tökéletes egészségét egyben.


Budapest , Kossuth Lajos u. Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket Csillaghegyen, az STB szépségszalonban Megújult családias környezetben szeretettel várjuk régi és új vendégeinket változatlan árakkal, új szolgáltatásokkal bővítve! A műköröm a valódi körmökre helyezett divatkiegészítő elem. Evelynkozmetika - Sothys , minden amit a szépségápolás jelent! Luxus és szakértelem találkozása! Fodrászat: férfi, női és gyerek vágás.


Manikűr pedikűr budapest 9 kerület

Kozmetikai szalonunkba különféle szolgáltatásokkal. Engedje, hogy segítsek! Több ágyba fekvő vagy mozgáskorlátozott.


Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések